Overslaan en naar de inhoud gaan

Technisch Traineeship

Ben jij net afgestudeerd of ga je bijna afstuderen in bijvoorbeeld technische bedrijfskunde wo of hbo?  Of een studie zoals werktuigbouwkunde, master in robotica? De markt groeit! Uit eigen cijfers zien wij een stijging in de vraag naar gemotiveerde afgestudeerde technisch talenten. Op het moment van schrijven hebben wij gemiddeld 106 traineeships vacatures per maand openstaan. Daarnaast zien we ook een stijging in het aantal afgestudeerde zowel vanuit Hbo en WO. Bij de Hbo technische afgestudeerde is er een groei van 18 procent tussen 2014 en 2018. Voor Wo is dit zelf 25 procent! 

Technische organisaties

Een technisch trainschip geeft net afgestudeerde de kans om bij mooie organisaties aan de slag te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een technische traineeship bij een bedrijf als ASML, Tata Steel, TBI of RWE. Deze organisaties zoeken jou!

Technisch traineeships

Door middel van technische traineeships krijg jij de kans bij een bedrijf verder opgeleid te worden. Als trainee verdien je gelijk hetzelfde salaris als in een normale startersfunctie. Het verschil is dat jij door middel van goede begeleiding en vaak een persoonlijke coach de ervaring opbouwt die nodig is om door te groeien binnen een organisatie. Zo krijg jij deskundigheid en kom je in contact met alle afdelingen binnen de organisatie waar jij gaat werken.

Traineeshipsoverzicht.nl

Ben jij op zoek naar een technisch traineeship / engeneering traineeship of traineeship werktuigbouwkunde? Hier vind je een compleet overzicht waardoor jij snel aan de slag kan als de nieuwe trainee techniek binnen de organisatie die jou zoekt!

Blog Categories: scriptie