Overslaan en naar de inhoud gaan

Supply Chain traineeship

Wat is een traineeship?

Ben jij op zoek naar een supply chain traineeship? Dan ben je op traineeshipsoverzicht.nl op het juiste adres. Via ons overzicht krijg jij toegang tot honderden traineeships in allemaal verschillende richtingen. Maar jij bent natuurlijk op zoek naar een supply chain traineeship. Via onze zoekfunctie kun jij zoeken in de supply chain richting. Zo krijg je alle traineeships te zien die mogelijk bij jou passen. Op het moment hebben we meer dan 50 traineeships in de richting van supply chain open staan. Dit zijn traineeships bij grote Nederlandse namen en multinationals zoals HeinekenNestléKPMG en ga zo maar door! Zo biedt traineeshipsoverzicht.nl jou de kansen om jou carrière op te bouwen als supply chain trainee topper bij een traineeship die bij je past.

Waarom zou je een supply chain traineeship moeten volgen?

Een traineeship kan goed bij je passen als je niet helemaal zeker bent wat je precies zoekt in een baan. Of dat jij het gewoon fijn vindt om een traject te volgen zodat jij goed bekend bent met de organisatie waar jij werkt. 

Wat leer je tijdens een supply chain traineeship?

Een supply chain traineeship kun je zien als een soort interne opleiding. Deze duurt meestal tussen de één à drie jaar. Tijdens deze periode zal jij door middel van persoonlijke begeleiding van een coach een traject volgen. In dit traject kom jij in aanraking met alle verschillende afdelingen en mensen binnen de organisatie. Zo kom jij er achter wat de bedrijfscultuur is en hoe jij hier het beste in kan passen. Ideaal in het geval je nog niet precies weet wat jou elke dag je bed uit laat komen.

In welk opzicht vergroot je je kans op je droombaan door het volgen van een supply chain traineeship?

  • Je ontwikkelt jezelf
  • Je doet veel ervaring op
  • Je krijgt goede begeleiding
  • Ideale voorbereiding op een topfunctie
  • Afwisseling
  • Netwerk vergroten
  • Mogelijk samenwerken met andere trainees

Is het nodig om vooraf een inhousedag of business-course te volgen bij een supply chain bedrijf?

Het is geen verplichting om een inhousedag of business-course te volgen voordat je een traineeship wilt gaan doen bij een bedrijf. Echter kan het wel heel erg handig zijn om dit wel te doen. Tijdens een inhousedag of business-course kan je kennis maken met het bedrijf en de werknemers. Aan de hand hiervan kan je voor jezelf bepalen of het bedrijf bij je past. Conclusie: het is geen verplichting, maar wel ontzettend handig!

Bekijk hier de mogelijkheden ten aanzien van business courses en startersvacature in de Supply Chain sector, mocht je toch geen interesse hebben in een traineeship!

Blog Categories: scriptie