Overslaan en naar de inhoud gaan

PON 24 – Prepare for more

Pon organiseert in september van 2016 de PON 24 Business course voor het Management Traineeship. De wereld van Pon is groot en jij kan er onderdeel van worden. Met meer dan tachtig dochterondernemingen in tweeëndertig landen, verdeeld over vier continenten is Pon een gigant die onmisbaar is. Ben jij geschikt om deel uit te maken van de productie, import, onderhoud, reparatie, engineering en financiële dienstverlening voor klanten van onder anderen auto’s, vrachtwagens, fietsen, motoren en grondverzetmachines?

De eerste Pon 24 dateert uit 2014. In 2016 zal het dus als de derde Pon 24 zijn.
Bij Pon kan je een unieke en spectaculaire ervaring op doen door een kijkje te nemen in de wereld van Pon. Pon laat zien dat er een potentiele management Trainee in je schuilt.
Pon 24 is wellicht de meest unieke Business Course van het jaar. Je uithoudingsvermogen én management vaardigheden worden op de proef gesteld, maar teamspirit staat bij deze Pon 24 voorop!

Tijdens de business course krijg je de mogelijkheid om een van de vierentwintig felbegeerde wildcards voor het Pon Management Traineeship te winnen. Wanneer jij de beste deelnemer ben, ben jij misschien wel een van die vierentwintig.
Ben je de winnaar van de wildcard voor het Pon Management Traineeship dan ga je een mooie tijd te gemoed, want het traineeship staat in he teken van vrijheid om jezelf te ontwikkelen en aan je eigen carrière te bouwen. Binnen Pon krijg je de mogelijkheid om mede te bepalen hoe jouw pas loopt. Je wordt continu uitgedaagd en moet vier projecten in diverse disciplines voltooien. De projecten zijn met verschillende werkmaatschappijen van Pon, zowel in het binnen- als buitenland. Typische trainee gebieden zijn marketing, verkoop, service en supply chain.

2014 en 2015 was een succes en Pon gaat ook voor 2016 voor succes, misschien wel samen met jou!

Blog Categories: scriptie