Overslaan en naar de inhoud gaan
Ingediend door Tjadi on 01 december 2017

Online Marketing Traineeship

Een traineeship is een startersfunctie waarbij je als trainee wordt opgeleid tot een specialist in jouw vakgebied. Het traineeship bestaat uit een programma waarbij werken en leren centraal staat. Door middel van intensieve coaching en trainingen kan de starter zich snel ontwikkelen tot een professional. Het doel is om een vaste functie binnen het bedrijf te krijgen. De lengte van het traineeship varieert van een paar maanden tot drie jaar.

Wij bieden verschillende soorten traineeships aan. Hiervan staat onderstaand een lijstje met een korte uitleg.

1. Online marketing traineeship

Online marketing betreft alle activiteiten rondom bedrijf die zijn gericht op het afzetten van producten en diensten. Daarnaast ben je als online marketing trainee bezig met het ontwikkelen van klantrelaties.

2. SEO traineeship

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” oftewel “Zoekmachine optimalisatie”. SEO is een verzameling van technieken. Met behulp van deze technieken ga je proberen om een zo hoog mogelijk positie in te nemen in de zoekmachines van Google.

3. Data traineeship

Het verzamelen van gegevens, inzichtelijk maken en implementeren ervan. Je bouwt de gegevens om tot informatie, waardoor de bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter gaan lopen.

4. Data science traineeship

Grote hoeveelheden data verwerken uit verschillende bronnen om deze om te zetten naar bruikbare informatie voor het management van een bedrijf. Je bouwt modellen en maakt voorspellingen op het gebied van data.

5. Big data traineeship

Alle gegevens die vrijgegeven worden door de doelgroep, komen in een grote database. Big data neemt een steeds grotere en belangrijke rol aan.

6. Digital traineeship

Digital is erg breed. Onder dit begrip vallen onder andere; SEO, data en social media. Het vertalen van de gegevens naar duidelijke activiteiten.

7. Social media traineeship

Social media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers het platform van content voorzien. Je gaat aan de slag met Facebook campagnes, exposure creëren op Instagram en het vertalen van de merkidentiteit naar de doelgroep toe.

Klik hier om een overzicht van de huidige digital marketing traineeships te vinden.