Overslaan en naar de inhoud gaan

Management traineeship

Met een management traineeship wordt je als afgestudeerde hbo’er en wo’er opgeleid tot manager. Als trainee doe je ervaring op binnen verschillende afdelingen en heb je verschillende functies. Daarnaast doe je als trainee verschillende opleidingsprogramma’s die bestaan uit kennis en vaardigheidstrainingen. Als trainee wordt je tijdens het traineeship begeleid door een mentor en een externe coach.

Diverse vormen van het management traineeship zijn:

Global Management Traineeship

Tijdens het global management traineeship doe je kennis op van alle aspecten van het bedrijf, je werkt bij de verschillende afdelingen en het management, daarnaast zal je ook veel kennis op doen van de internationale markt en bijhorende culturele verschillen. Het global management traineeship is een intensief programma.

General Management Traineeship

als je een traineeship general management doet zal je bij verschillende afdelingen werken op diverse locaties. Hierbij kun je denken aan teamleider, accountmanager en projectmanager. Wanneer je je traineeship succesvol verloopt en bekend bent met alle ins en outs van een bedrijf ben je klaar voor een vaste management functie

Blog Categories: scriptie