Overslaan en naar de inhoud gaan

Een business course bij KPN

KPN is bij jou waarschijnlijk bekent als het bedrijf in de telecom die zorgt dat jij kan telefoneren, tv kijken en overal online kunt zijn. Naast deze bekende activiteiten doet KPN veel voor de toekomst en is het altijd op zoek naar jong talent dat kan helpen om te ontwikkelen in de Internet of things. Vele technologische research en ontwikkelen. Zo is KPN op dit moment bezig met Smart Light, dat zijn straatlantaarns die doormiddel van sensors oplichten wanneer je voorbijfietst. En dit is nog maar één voorbeeld van de zo vele.

Tijdens een business course bij KPN ga je aan de slag met verschillende games in teamverband en strijd je tegen andere  teams om tot de beste toepassing te komen. Daarnaast krijg je presentaties van het topmanagement en maak je kennis met de Young Talents die een programma volgen om een jonge kundige KPN’er te worden die alles in zich heeft om KPN verder te laten ontwikkelen. Na afloop is er ruimte voor een borrel en kan je je netwerk opbouwen. Na de drie dagen die de business course duurt heb je KPN en de medewerkers in verschillende functies beter leren kennen, je hebt ontdekt op jij bij KPN past en je je wilt ontwikkelen bij KPN. De beste talenten van de Business Course kunnen aan het einde een aanbieding verwachten van een stage tot  een startersfunctie of een plekje in het Young Talent Program.

Als je een aanbod hebt gekregen voor het Young Talent Program van KPN start je direct met een uitdagende opdracht, een volwaardige functie en veel verantwoordelijkheid. Tijdens het werk ben je continu aan het leren binnen het ontwikkelingsprogramma zodat jij een professional wordt.

Jij bent geschikt voor KPN smart light wanneer jij een WO Techniek- of IT student bent die aan het einde van zijn of haar bachelor of master is en masterstudenten met een economische- of bedrijfskundige achtergrond. Als talent moet je, je al een beetje bewezen hebben doormiddelen van relevante bijbanen, stages, vrijwilligerswerk etc. KPN ontvangt graag studenten die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en willen groeien.

MNG Scriptie articles