Overslaan en naar de inhoud gaan

Hieroo

70 werknemers

Hieroo - Consultancy Traineeship

Deadline: 01-03-2025 12:00:00
Niveau
Richting
Per maand
€3175

Een consultancy traineeship bij Hieroo iets voor jou? We omschrijven graag wat dit voor jou kan betekenen. Ontmoet jij liever eerst een van onze collega's voordat je besluit te solliciteren? Tuurlijk, begrijpen we! Meld je dan via deze link aan om af te spreken met een van onze Jonge Consultants. Wij ontmoeten je graag en helpen met al jouw vragen!

 

 

Wat houdt het traineeship van Hieroo in? 

Wij bieden een tweejarig programma aan, waarin jij, met ons, een prachtig professioneel enpersoonlijk ontwikkeltraject doorloopt. Als Jonge Consultant ga je leren wat het consultancy vakinhoudt: projectmatig werken, adviseren en implementeren, omgang met klanten, jezelf zijn en daarmee impact maken in jouw eigen regio... Zomaar een greep uit wat voorbij komt als je start als Jonge Consultant bij Hieroo. We maken het hieronder wat concreter.

 

Als Jonge Consultant krijg je de kans om meerdere bedrijven te leren kennen, verschillende type opdrachten uit te voeren, kennis te maken met verschillende bedrijfsculturen en steeds weer in nieuwe teams je weg vinden. Dat moet je dus wel liggen, die veranderende omgeving. Wat wel stabiel is? Jouw Hieroo vestiging. Dat is jouw veilige haven van waaruit je wegvaart, maar ook altijd weer thuis kan komen. Wil je weten aan welke opdrachten je collega's hebben gewerkt? Daarover lees je hier meer.

 

Dat je leergierig bent en je verder wilt ontwikkelen, dat spreekt bijna voor zich. En die behoefte om te leren, die voeden we maar al te graag! Gedurende het traineeship volgen de Jonge Consultants samen een opleidingsprogramma, dat verdeeld is in acht leer-modules (van elk twee dagen). In elke module staat een thema centraal (vak gerelateerd en/ of in het kader van persoonlijke ontwikkeling), waarmee je met trainers en coaches aan de slag gaat. En het mooie is, dat wat je leert in de training, breng je de week erop direct in de praktijk bij jouw klant.

 

Tenslotte krijg je bij Hieroo ook de ruimte om impact te maken. Niet alleen bij de klant, maar ook in de stad of regio van jouw vestiging. Elk jaar pakken wij, in overleg met alle vestigings-collega's,

een thema op waar we ons een jaar voor gaan inzetten. We bakenen ons project af door in gesprek te gaan met diverse lokale partijen. Deze partijen helpen ons het thema of probleem in kaart te brengen en focus aan te brengen op waar nu echt de pijn zit en waar wij een positieve bijdrage kunnen leveren. Samen zoeken we naar oplossingen voor het vraagstuk en brengen we die in praktijk. Op deze manier maken we impact! Hier lees je meer over onze projecten.

 

 

Past dit traineeship bij jou?  

Voor ons traineeship zoeken wij mensen die leergierig zijn. Leergierig ten aanzien van hun eigen ontwikkeling, het consultancy (advies)vak en hoe impact te maken om de wereld weer mooier te maken. Daar begint het bij ons me en dan vullen we dat graag aan met: Een afgeronde HBO/ WO opleiding; waarbij de studierichting voor ons minder relevant is. Wij gaan ervan uit dat elke studie op dit niveau een bijdrage kan leveren aan ons (klant)werk en de impact die wij willen maken. Elke studie, in combinatie met jouw verhaal en ambitie, neemt een interessant perspectief mee. Laten we samen verkennen hoe die aansluiting is met Hieroo.

 • Een scherpe & analytische blik; die jou helpt bij het verwerken van grote hoeveelheid informatie en/of data, om dit vervolgens om te zetten in verbeter,- of verandervoorstellen.
 • Iemand die zichzelf durft te zijn; jij bent uniek in jouw soort en daarom willen we graag met jou gaan werken. Je laat zien wie je bent, denkt vrij me, brengt nieuwe ideeën in en bent betrokken. Met deze ingrediënten kunnen we samen complexe verbeteringen realiseren!
 • Tenslotte vinden we het belangrijk dat jij een bepaalde band hebt met de stad waar je solliciteert. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je er gestudeerd hebt en/ of dat je er (deels) bent opgegroeid.

 

Wat bieden wij jou? 
 • Een omgeving waarin jij je als professional verder ontwikkelt. Naast het trainingsprogramma, krijg je een mentor, die jou ondersteunt in jouw ontwikkeling en vraagstukken. In jouw eerste echte grote mensen baan loop je tegen zaken aan, waarvoor jouw mentor je maar al te graag de helpende hand biedt.

 

 • Onze arbeidsvoorwaarden: € 3.175,- bruto/ maand (obv 40 uur/week, inclusief vakantiegeld), opleidingsprogramma (20 dagen/jaar), de enige echte Hieroo fiets, een laptop, Bring Your Own Device-vergoeding, onkostenvergoeding per maand en 25 vakantiedagen.

 

 • Een omgeving waarin je jezelf kan zijn en samenwerkt met een groep gedreven en enthousiaste collega's, die allemaal in hun eigen stad of regio het verschil willen maken. Je leert elkaar op professioneel en persoonlijk gebied goed kennen. Binnen en soms ook buiten kantooruren.

 

 

 

Enthousiast?! Meld je dan aan voor onze maillijst om op de hoogte te worden gehouden voor onze startdata in 2025!

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast, dan maken wij graag kennis met jou! Hieronder lees je de stappen in ons sollicitatieproces. Heb je hier nu vragen over, neem dan contact op met onze Recruiter Farah Soekhlal (farah.soekhlal@hieroo.nl of check onze website met veelgestelde vragen.

Ons sollicitatieproces bestaat uit de volgende onderdelen:

 • CV selectie: wij ontvangen graag jouw CV met motivatie (brief/ filmpje);
 • Je motivatie kun je met ons delen via een motivatiebrief of via een videopitch (max. 90 seconden). Geef in deze motivatie in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
 • Waarom moeten wij jou niet laten lopen?
 • Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
 • Voor welke consultancy-opdracht (organisatie en/of functie) mogen wij jou wakker maken?
 • Assessment: in een dagdeel leren wij jou graag beter kennen. Het assessment is in groepsverband, waarbij de exacte locatie tegen die tijd wordt bepaald. Hou onze website in de gaten of meld je aan voor onze maillijst (Nieuwsbrief - Hieroo) voor updates van Hieroo.
 • Sollicitatiegesprek (gesprek duurt ongeveer 1 uur): vindt plaats bij de vestiging waar je solliciteert;
 • Aanbieding contract ontvang je binnen een dag na het sollicitatiegesprek en daarmee ronden we voor het einde van de maand het sollicitatieproces af. 

 

Tenslotte, Hieroo staat voor een open cultuur waarin iedereen zich thuis voelt, met oprechte aandacht voor elkaar en onze opdrachtgevers. Vanuit onze kernwaarden hechten we veel waarde aan inclusiviteit, diversiteit en creëren van gelijke kansen. Daarom nodigen we kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren naar deze functie. We ontmoeten je graag!