Overslaan en naar de inhoud gaan

Deloitte

4847 werknemers

International Women's Day

Deadline: 23-02-2024 12:00:00

International Women's Day

Ter ere van International Women’s Day organiseren wij een inhousedag speciaal voor vrouwelijke studenten die interesse hebben in de bedrijfswereld. We zijn ons bewust van de algemene genderverschillen in de bedrijfswereld. Daarom willen we tijdens dit event vrouwen bijeenbrengen om betekenisvolle connecties aan te gaan en om te verkennen hoe we de verschillen kunnen reduceren. Wil jij onderdeel worden van onze community, of wil je meer weten over hoe je jouw positie in de markt kunt versterken? Meld je dan aan!

Kom langs en ontdek

Tijdens dit evenement staan kennismaking en kennisdeling centraal. Je krijgt de kans om in contact te komen met gelijkgestemde vrouwelijke studenten, bovendien zul je Deloitte collega's uit verschillende vakgebieden ontmoeten. Zij kunnen je vertellen over hun persoonlijke ervaringen en leertraject, maar ook over onze organisatie, de werksfeer, hoe wij ons inzetten voor DE&I en de kansen die er voor je zijn na je studie. Daarnaast is er een interactieve workshop waarmee je jouw professionele vaardigheden kunt aanscherpen. Ten slotte zullen we het evenement op een leuke en informele manier afsluiten onder het genot van een drankje.

Wat kun je verwachten?

13:00 – 13:30 uur: Keynote speech

13:45 – 14:45 uur: Interactieve workshop

15:00 – 15:45 uur: Paneldiscussie

15:50 – 16:30 uur: Speeddates

16:30 – 18:00 uur: Afsluitende borrel

Vrouwelijke studenten, grijp deze kans!

Dit evenement is bedoeld voor ambitieuze vrouwelijke bachelor en master studenten van alle achtergronden en universiteiten, of je nu geïnteresseerd bent in economie en bedrijfskunde, financiën, marketing, HR of toch een meer kwantitatief STEM-vakgebied.

*Het evenement staat open voor alle personen die zich als vrouw identificeren.