Adviseur GIS en geodata
Rijkswaterstaat nodigt je uit om de rol van adviseur GIS en geodata te ontdekken. Met jouw interesse voor geografische data ga je bijdragen aan analyses en beleidsvorming. Onze geodata bevat het DNA van Nederland, en als expert op het gebied van Geografische Informatie Analyse (GIS) speel jij een rol in het beheren en analyseren van deze gegevens. Mooi toch? Lees dan snel verder!
Hoe jij bijdraagt in je rol
Als adviseur GIS en geodata ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken en analyseren van geodata die de basis vormt voor beleidsvorming en analyses. Zo draag jij onder andere bij door:
- het oplossen van ingewikkelde problemen in geo-informatievoorziening, zoals het verbeteren van gegevensverwerking voor betere analyses;
- het leveren van een belangrijke bijdrage aan het functioneel beheer van de GIS-platformen, waardoor we efficiënter en nauwkeuriger geografische informatie kunnen verzamelen en gebruiken;
- het geven van advies aan klanten op basis van gegevensanalyse, zoals het verstrekken van nuttige informatie over verkeerspatronen om weginfrastructuur te verbeteren;
- het bijhouden van ontwikkelingen in geo-informatievoorziening, zoals het volgen van nieuwe GIS-technologieën en bijdragen aan de implementatie ervan.
Dit is waar jij voldoening uit haalt
- het bijdragen aan de verbetering van de Nederlandse infrastructuur en het zien van tastbare resultaten van jouw gegevensanalyses;
- het ontrafelen van complexe geografische vraagstukken en het omzetten van gegevens in praktische inzichten die de besluitvorming ondersteunen;
- het vervullen van je rol als GIS-software-expert en bijdragen aan het optimaal benutten van deze systemen om de geodata-analyse effectiever te maken.
Wat wij aan jou waarderen
Bij Rijkswaterstaat hechten we veel waarde aan jouw inzet. We waarderen jouw vermogen om complexe geo-informatievraagstukken aan te pakken en praktische oplossingen te realiseren. Jouw uitgebreide kennis van GIS-software en ervaring in systeembeheer zijn van grote waarde voor onze gegevensanalyse, wat bijdraagt aan de effectiviteit van onze geo-informatieprocessen.
Maar bovenal waarderen we jouw betrokkenheid bij het verbeteren van de landelijke geo-informatievoorziening. Jouw bijdrage helpt ons onze nationale doelen te bereiken en draagt bij aan de ontwikkeling van geo-informatie in Nederland. Deze kwaliteiten maken jou een gewaardeerd lid van ons team en van Rijkswaterstaat als geheel.
Nieuwsgierig geworden?
Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! Daarom hebben we ook nog wat relevante content voor je. Bekijk hier alvast alle informatie over hoe Rijkswaterstaat gebruik maakt van van areaalgegevens. Ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de toekomst van geo-informatie in Nederland. Solliciteer nu!
Functie-eisen
- je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van geo-informatica of vergelijkbaar;
- je hebt kennis van en ervaring met het werken in GIS-software, zoals ArcGIS;
- je hebt ervaring met functioneel beheer van GIS-software, zoals ArcGIS en kennis van BISL framework;
- je hebt ervaring in het vindbaar en bruikbaar maken van data via web services;
- je kunt werken met FME en hebt ervaring in het opzetten van ETL processen.
Salarisniveau | Schaal 10 |
---|---|
Salaris | Min €3045 - Max €4848 bruto per maand. Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek. |
Dienstverband | Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd |
Minimaal aantal uur per week | 32 |
Maximaal aantal uur per week | 36 |
Rijkswaterstaat is een aantrekkelijke werkgever. Dit komt ook tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden. Wat bieden wij jou?
- een passend maandsalaris (fulltime is 36 uur per week);
- diverse verlofregelingen en de mogelijkheid om meer of minder te werken;
- hybride werken;
- studiefaciliteiten en persoonlijke ontwikkeling.
Je kan je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen door het Individuele Keuze Budget (IKB) Het IKB bestaat uit geld en uren. Je kan zelf kiezen wanneer je het geld uitbetaald wilt hebben. De IKB uren kan je opnemen, deels laten uitbetalen of opsparen voor later. Ook kan je het IKB inzetten voor fiscaal vriendelijke doelen.
Wij vinden het belangrijk dat je zowel op je werk als privé lekker in je vel zit. Bij ons kan je hybride werken als je functie dat toelaat. Je kan een thuisvergoeding ontvangen en er zijn voorzieningen voor het ergonomisch inrichten van je thuiswerkplek.
- je standplaats is landelijk. Bij Rijkswaterstaat stimuleren we het hybride werken. Werk in overleg met je leidinggevende en collega’s vanuit huis of op locatie wanneer je functie dit toelaat;
- de (online) selectiegesprekken vinden doorlopend plaats in Utrecht;
- bij voldoende geschikte reacties kan de vacature eerder sluiten;
- een (online) voorselectietest of een assessment kan onderdeel zijn van het sollicitatieproces. Het maken van een casus en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, kan eveneens deel uitmaken van het sollicitatieproces. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van het sollicitatieproces.
Vragen?
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruiter of kijk op onze website voor meer informatie.
Acquisitie op onze vacatures wordt niet in behandeling genomen.