Overslaan en naar de inhoud gaan

Profource

250 werknemers

Subsidiecoördinator

Niveau

Wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren? In deze functie help jij bedrijven om snel duidelijkheid te geven of zij in aanmerking komen voor een subsidieregeling. Hou je van veel diversiteit in je werk? Start direct mét een vast contract en draag je steentje bij aan onze maatschappij!

Dit staat je te wachten

Als Subsidiecoördinator ga jij aan de slag voor onze dochteronderneming, Finalise.
Je gaat op interim-basis aan de slag in de publieke sector, onder andere bij de Rijksoverheid. Je bent er verantwoordelijk voor om het subsidieproces in het ERP-systeem SAP zo efficiënt en correct mogelijk te laten verlopen. Anderzijds beoordeel en controleer je subsidieaanvragen. Heeft de aanvrager hulp nodig? Dan begeleid jij hen in dit proces.

Zie jij mogelijkheden tot verbeteringen? Dan ga jij samen met jouw team aan de slag om deze uit te werken en door te voeren. Door middel van jouw kennis over de processen, ben jij in staat om hier adviezen en voorlichting over te geven.

Dit ben jij

Met jouw kennis en ervaring in het ERP-pakket SAP, zoek jij steeds naar de meest efficiënte manier van werken. Door hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden, creëer jij voor jezelf en anderen een helicopterview. Het uitzoeken en eigen maken van het werk is dan ook een van jouw sterkste eigenschappen.

Wordt de materie ingewikkeld? Geen probleem! Jij zet een stapje extra en neemt waar nodig zelfstandig beslissingen. Op een integere wijze ga jij met gevoelige informatie om en zoek je de samenwerking op wanneer je er even niet uitkomt. Daarnaast hebben we de volgende wishlist:

  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring binnen finance of subsidies
  • Je herkent je in onze kernwaarden!
Dit krijg je er voor terug

Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse skitrip centraal staan. Jouw teammanager en begeleider dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden:

  • Legaal jobhoppen, met een vast contract voor 40 uur!
  • Een passend salaris met twee evaluatiemomenten in het eerste jaar
  • Een leaseauto met tankpas
  • Een bruto bonusregeling per jaar
  • Een goede pensioenregeling
  • 26 vakantiedagen per jaar