Overslaan en naar de inhoud gaan

Ormit Talent

176 werknemers

Ormit Talent - Digital Marketeer

Niveau
Richting

Digital Marketeer

Zorg jij als Digital Marketeer dat Ormit Talent op het juiste moment, met de juiste boodschap op het juiste kanaal zichtbaar is? Gaat jouw hart sneller kloppen van data en haal jij het maximale resultaat uit onze website en verschillende campagnes? Weet jij de behoefte en interesses van onze doelgroepen inzichtelijk te maken en onze campagnes daarop aan te laten sluiten? 

 

For the Special One

 

Ormit Talent slaat de brug tussen de vraag van organisaties en de behoeftes van talent. Met onze hoogwaardige traineeships en talent programma’s laten wij talent groeien. En bieden wij organisaties direct toegang tot energiek toptalent. Onze trainees maken elke dag impact bij onze klanten. En hoe succesvol onze trainees dit doen, willen wij natuurlijk laten zien aan de wereld. En daar kom jij in beeld!

We zoeken een Digital Marketeer die aan de slag gaat met onze verschillende marktluiken en zowel de b2b als b2c markt. Met jouw expertise en interesse in online marketing zorg jij dat wij op een effectieve manier bij onze verschillende doelgroepen in beeld komen. Jij bent binnen Ormit Talent dé expert op het gebied van digital marketing. Jij weet met welke aansprekende content je onze doelgroep het beste bereikt. Je gaat hierin zelfstandig en strategisch te werk. Je hebt invloed op de volledige candidate journey, van awareness-fase tot sollicitatie.

Growth Hacker

 

Jij denkt graag mee over alles wat met vernieuwing en innovatie te maken heeft. Zo denk je mee over systemen, tooling en applicaties die het werk van jou en je collega’s makkelijker kunnen maken. Je neemt initiatief en weet anderen te enthousiasmeren voor jouw visie.

We hebben de afgelopen jaren al flinke stappen genomen om onze processen te digitaliseren en de journey van onze doelgroep goed vast te leggen in data. Jij bent een drijvende kracht achter deze verdere digitale transformatie en zorgt ervoor dat Ormit Talent niet steeds harder, maar steeds slimmer naar haar doelstellingen toe werkt.

Hierbij heerst een mentaliteit van doen! Experimenteren, analyseren, aanpassen en learning by doing, is de mindset die we zoeken.

 

Onze verwachtingen

Je komt te werken in een relatief nieuw en klein marketing team. Hoe uitgebreider de skillset is die jij meebrengt, hoe afwisselender deze functie wordt.  Je werkt daarbij nauw samen met je collega’s van sales en recruitment.

 

Daarnaast zou het fijn zijn als je:

 

  • Een afgeronde hbo of wo opleiding hebt. Bij voorkeur in de richting van (digital)marketing, CMD, communicatie of HRM met communicatievakken.
  • Twee jaar relevante werkervaring hebt, zoals bijvoorbeeld marketing communicatie specialist en/of digital- en/of recruitment marketeer,
  • Een energieke, creatieve en communicatief sterke persoonlijkheid bent die anderen weet te enthousiasmeren.
  • Een digital native bent. Je kent jouw weg in online marketing platformen en CMS-systemen. Ervaring met hubspot is een pre.