Overslaan en naar de inhoud gaan

Deloitte

4847 werknemers

Deloitte - Business Analyst Financial Crime Advisory and Investigations

Niveau
WO
Richting

Als Analyst Financial Crime Advisory and Investigations help je onze klanten met de bestrijding van financiële criminaliteit en het beheersen van reputatierisico’s. Bij Deloitte.

What impact will you make?

In deze functie willen wij je graag uitdagen om kennis en ervaring op te doen binnen twee werkvelden: Financial Crime Advisory en Investigations. Wij gaan je begeleiden bij het adviseren van klanten hoe zij het beste om kunnen gaan met de risico’s van (financiële) fraude binnen hun organisatie. Daarnaast onderzoek je in deze functie signalen van fraude en geef je inzicht in de feiten en omstandigheden waarbinnen het incident heeft plaatsgevonden.

How do you do this?
  • specializeren binnen het Investigations werkveld als onderdeel van het Financial Crime Advisory and Investigations team;
  • uitvoeren van fraude- en corruptieonderzoeken voor onze cliënten;
  • ondersteunen van audit teams in het adresseren van fraude- en compliance risico’s;
  • adviseren over fraude risicomanagement en compliance vraagstukken;
  • ondersteunen van cliënten in juridische geschillen en communicatie met toezichthouders;
  • onderhouden van klantcontact tijdens projecten.

We bieden onze klanten meer dan alleen daadkrachtig ingrijpen doordat wij ondersteuning leveren in de gehele levenscyclus van financiële criminaliteit. Van het onderzoeken en managen van een incident of een fraude, de (juridische) afwikkeling daarvan, communicatie met toezichthouders, tot het verbeteren van het risicomanagement en het opzetten van fraudepreventie.

Be the true you

Natuurlijk communiceer je effectief complexe ideeën en analyses en blijf je altijd scherp op details. Bovenal durf je jezelf te zijn. De ware jij. Met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. Verder heb jij als Business Analyst Financial Crime Advisory and Investigations:

  • een afgeronde WO opleiding Accountancy, Bedrijfskunde of Economie met aantoonbare Financiële affiniteit. Criminologie, Organisatiewetenschappen of een rechtenstudie;
  • interesse in het uitvoeren van financieel en forensisch onderzoek;
  • beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal en je hebt goede schriftelijke vaardigheden;
  • een professionele uitstraling en opereer je goed in (internationaal) teamverband.
(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 90 andere collega's in het Forensic-team dat onderdeel is van Deloitte Financial Advisory. Ons team begeleidt onze klanten bij kritieke kwesties zoals financiële criminaliteit die een kritische impact hebben op hun bedrijf. We onderzoeken en adviseren over manieren om de blootstelling aan reputatieschade te beperken, zoals corruptie, financiële criminaliteit, fraude, overtredingen van de regelgeving en andere kwetsbaarheden.

Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Bij Deloitte werken we hybride. We combineren werken vanuit huis, bij de klant en op kantoor zo optimaal mogelijk.