Overslaan en naar de inhoud gaan

Alliander

6778 werknemers

Alliander - Junior Contractmanager

Deadline: 29-02-2024 12:00:00
Work Experience
3 Jaar
Niveau
Per month
€ 3.733,00 tot € 5.333,00

Junior Contractmanager

Het halen van onze gestelde doelen zodat de energietransitie mogelijk blijft. Daar werk je aan mee als junior contractmanager bij Alliander. Vanuit Arnhem of thuis draag je hieraan bij. Jij maakt het net creatiever bij Alliander.

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als junior contractmanager

Contracten zijn er om nagekomen te worden. En dat alles goed regelen is waar jij je dagelijks me bezighoudt. Samen met collega's onderhoud je de relatie met contracteigenaren. Het is een echt partnership tussen jullie. Voor hen ben jij het gezicht van Alliander. En voor collega's ben jij juist het gezicht van de leverancier. Daarnaast zorg je ook voor contractueel risicomanagement en neem je actie wanneer nodig. Zo houden we het groeiende werkpakket samen werkbaar. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als junior contractmanager werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

 • nemen van verantwoordelijkheid en eigenaarschap over je toegewezen contracten.
 • inschakelen van hulp van collega's wanneer nodig.
 • ervoor zorgen dat zowel contracteigenaren als aannemers de contractafspraken nakomen.
 • opbouwen en onderhouden van een duurzame relatie met onze aannemers.
 • meenemen van jouw expertise naar andere teams.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

De kleinste details uitvergroten kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. De afdeling Strategisch Resource Management bestaat uit betrokken en eerlijke collega's. Samen zorg je ervoor dat alle resources optimaal ingepland worden. En daarin helpen jullie elkaar waar nodig, allemaal vanuit jullie eigen kracht en talent.

Jij maakt het net energieker  

Leren door te doen. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw aandacht voor duurzaamheid? Tof! Zeker als je dit aanvult met:

 • minimaal een HBO-diploma, het is enorm fijn als dat ook nog eens in de richting van techniek, bedrijfskunde, bouwkunde, engineering, elektrotechniek of soortgelijk is.
 • minimaal 3 jaar ervaring als bijvoorbeeld business analist, consultant, contractmanager of soortgelijk.
 • ervaring met aanbestedingswetgeving, inkoop- en contractvormen.
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Voor jou nèt beter geregeld

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

 • een salaris van € 3.733,00 tot € 5.333,00 bruto per maand.
 • op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je bruto jaarsalaris, dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8% IKB-budget. Jij bepaalt of je die voor onder andere extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.
 • een eindejaarsuitkering in december van 5,94% van de uitbetaalde maandsalarissen in het huidige kalenderjaar.
 • een Duurzame Inzetbaarheidsbudget van € 500 per jaar. Dit kun je inzetten voor bijvoorbeeld je sportabonnement of coaching. Maar ook voor arboproof thuiswerkmeubilair, loopbaanontwikkeling of vakliteratuur. 
 • een NS-Business Card, zodat je duurzaam kan reizen. Kom je met eigen vervoer? Dan krijg je een kilometertegemoetkoming.  

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden.

Voor jou net wat meer informatie

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer via de sollicitatiebutton op deze vacature voor 15 januari 2024. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Indien er veel reacties zijn vanuit kandidaten, sluiten we de vacature mogelijk eerder.

Meer weten over de functie-inhoud? Jasper Donkers,  Teamleider Leveranciers- en Contractmanagement vertelt je hier meer over via jasper.donkers@alliander.com of 06 – 38 68 64 88. En heb je nog vragen over de selectieprocedure of screening? Dan helpt Brenda Wijnbelt, Recruitment Business Partner jou graag verder via 06 – 39 55 96 73.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie.