Overslaan en naar de inhoud gaan

Alliander

6778 werknemers

Alliander - Technisch Traineeship

Wil je uitzoeken hoe aquathermie kan bijdragen aan de verduurzaming van de warmtevoorziening? Of met modellen en metingen fraudelocaties opsporen? En heb jij jouw technische hbo- of wo-studie (bijna) afgerond? Dan is het technisch traineeship bij Alliander echt iets voor jou!!

Wat ga je doen?

De opdrachten die je doet zijn heel verschillend. Je bent bijvoorbeeld de aanjager van het digitaliseren van het nieuw geplande energienet in GIS en stelt hier ook een team voor samen. Je werkt samen met Rijkswaterstaat en gemeentes om te onderzoeken of aquathermie kan bijdragen aan de verduurzaming van de warmtevoorziening. Of jij koppelt metingen aan modelberekeningen en gebruikt de data om mogelijke fraudelocaties op te sporen.

Persoonlijke ontwikkeling en netwerken tegelijk

Samen met 15 mede-trainees doorloop je het programma. Tijdens het technisch traineeship volgt jouw groep een persoonlijk ontwikkelprogramma bij De Baak, waar jullie eens in de 6 weken een dag mee bezig zijn. Daarnaast vorm je met enkele mede-trainees een peergroup waarmee je regelmatig samenkomt om elkaar feedback te geven en jullie opdrachten door te spreken. Zo bouw je naast technische kennis ook meteen je een netwerk op.

Vast contract met volop groei

Als technisch trainee krijg je direct een vast contract en een salaris van tot €3.376 (schaal 7) bruto per maand. Daarnaast staat een heel netwerk van mensen klaar om jou te helpen groeien: je opdrachtgever, mentor, de Young Talent Manager, je buddy en je peergroup. In jouw technisch traineeship ontvang je op veel verschillende manieren begeleiding en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wat vragen wij van jou?

Wij werken graag met de beste collega’s. Daarom werven wij de beste starters voor het technisch traineeship. Wat je minimaal nodig hebt om in aanmerking te komen is:

  • Bij de start van het traineeship heb je een afgeronde (technische) hbo- of wo-studie.
  • Maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Vloeiende beheersing van het Nederlands, mondeling en schriftelijk