Overslaan en naar de inhoud gaan

ABN AMRO

21000 werknemers

ABN AMRO - Trainee Adviseur Medici

Deadline: 19-05-2024 12:00:00

Vind jij het leuk om klanten te helpen hun dromen te verwezenlijken? In het speciaal medici met particuliere vragen? Vind jij het fijn om bij te dragen aan duurzamere wereld? En wil jij een vliegende carrièrestart maken met verantwoordelijkheid en een verdiepend persoonlijk ontwikkelingsprogramma? Start dan nu als trainee Adviseur preferred Banking Medici!

Je werk

Als Adviseur Preferred Banking Medici ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de bediening van de teamportefeuille Medici. Wij hebben geen 1 op 1 bediening, maar geven onze klanten wel het gevoel van een persoonlijke bediening.
Je acteert op leads en signalen en natuurlijk op de vragen van de klanten. Het belang van goed en consequent vastleggen van klantcontacten en administratie is groot vooral wanneer je met elkaar werkt in een teamportefeuille.

Verder:
•    Bouw je jouw kennis van de medische sector verder op.
•    Inventariseer je naar wensen en doelen van de klanten.
•    Wensen vertaal je naar een productoplossing als pensioen, hypotheek of beleggen.

Werkomgeving

Je werkt in een team van 20 adviseurs. Binnen de afdeling werken we zelf organiserend, hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Daartegenover staat dat we eigenaarschap en verantwoordelijkheid verwachten.
We werken hybride. Dat betekent dat jij werkt daar waar je het beste je werk kan doen. Dat zal de ene keer op kantoor zijn en een andere keer vanuit huis.

Traineeship

Tijdens het traineeship ontdek je in 18 maanden wat werken bij de bank jou kan bieden. We leiden je op voor je eerste functie en geven je de ruimte om een stevige basis te ontwikkelen voor je verdere loopbaan. Dit doen wij door het bieden van verschillende elementen in het traineeship zoals masterclasses, rotaties en opdrachten. Zo bouw je binnen no-time een netwerk op en leer je de bank nog beter kennen. Na het traineeship stroom je uit in de rol als Business Banker. 
Je werkt actief aan het vergroten van je vakinhoudelijke kennis en volgt een opleidingsprogramma zodat jij optimaal je werk kan doen. Aanvullend bieden we je de unieke kans om het Boost Your Growth-programma van The School of Life te volgen, waar je aan de slag gaat met het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. Door middel van opdrachten krijg je inzicht in jezelf als professional. Zo ontdek je hoe jouw talent het best tot zijn recht komt. Natuurlijk staan je manager, naaste collega’s en mentor voor je klaar om jou te begeleiden en te coachen. Na het traineeship stroom je uit in dezelfde functie en hetzelfde team. 

Je profiel

Je bent klantgericht, hoe verschillend ze ook zijn. Je werkt professioneel en je hebt affiniteit met medische beroepen. Je staat open voor veranderingen. Contact met klanten via beeldbankieren vind je leuk en je weet klanten en collega’s hierin mee te nemen.

·    Je hebt recent een hbo- of wo-opleiding afgerond, bij voorkeur Economie, Bedrijfskunde, Sustainability, Rechten of Finance.
·    Je hebt maximaal twee jaar werkervaring.
•    Het in bezit zijn van de WFT opleidingen of bereid om dit snel halen.
•    Zowel mondeling als schriftelijk vloeiend in het Nederlands en het Engels.
•    Je bent proactief, zowel richting (nieuwe) klanten als binnen je eigen team.
•    Je staat open voor feedback.


Uiteraard hoef jij niet over elke vaardigheid uit het beschreven profiel te beschikken. Juist de potentie om vaardigheden te ontwikkelen is wat jouw talent zichtbaar maakt tijdens het traineeship.  

Wij bieden

Een inspirerende en gezellige omgeving waar je veel kunt leren en jezelf kunt zijn. Vragen stellen wordt gewaardeerd. Je kunt flexibel werken en groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Bijvoorbeeld met je jaarlijkse ontwikkelbudget van €1.000,- en ons vitaliteitsprogramma.
•    Een 36-urige werkweek met een marktconform salaris vanaf €3500,- per maand
•    Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
•    Een OV-jaarabonnement en een goede pensioenregeling 

Selectieproces

Het sollicitatieproces voor het traineeship bestaat uit een aantal stappen:

Reageer vóór 20 mei op deze vacature. Na het insturen van jouw motivatie en cv hoor je van ons of wij je uitnodigen voor de volgende ronde van het selectieproces: het online assessment. We hanteren hiervoor een minimale score, zorg dus dat je je goed voorbereidt. Als jij een goede score behaald hebt volgt een korte telefonische intake, waarna we het eerste online gesprek, vanaf medio april inplannen. Wanneer we na het eerste gesprek overtuigd zijn, nodigen we je uit voor de selectiedag. Op de selectie dag voeren we een tweede gesprek en leggen we jou een praktijksituatie voor. 

Uiterlijk 1 juli hoor je van ons of je bent geselecteerd voor het Personal & Business Banking Traineeship. 

Vragen?

Op 12 april ben je van harte welkom op onze inhousedag. Tijdens de inhousedag ontmoet je onze trainees, programmamanagers en vertellen verschillende collega’s hoe het is om bij ABN AMRO te werken. Je ervaart aan welke onderwerpen wij werken en hebt uiteraard alle kans jouw vragen te stellen. Meld je hier aan voor de in-house dag
Past de inhousedag niet in jouw agenda? Als alternatief kun je op 16 april tijdens een online Q&A al je vragen stellen aan onze huidige trainees en programmamanagers. Stuur een email aan traineeship.pbb.wm@nl.abnamro.com om je hiervoor aan te melden. 
Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Wouter van Kouwen.
Wouter.van.kouwen@nl.abnamro.com
 

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.