Overslaan en naar de inhoud gaan

ABN AMRO

21000 werknemers

ABN AMRO - Consultancy Traineeship

Niveau
WO
Richting
Per maand
€3.433 - €3.519

Hoe kan het beter, efficiënter en goedkoper voor onze klanten? Als trainee binnen het Consultancy Traineeship onderzoek je waar onze afdeling Customer Care & Operations van de business line Innovation & Technology (I&T) verbeteringen kan doorvoeren. Zo werk je bijvoorbeeld aan het automatisering en digitalisering van onze klantprocessen door bijvoorbeeld het gebruik van robots of het inzetten van dashboarding. Of analyseer je de werkwijze van afdelingen en kijk je waar het beter kan en hoe we meer data gedreven kunnen werken. Tijdens dit traineeship kom je een jaar lang in aanraking met verschillende soorten processen en teams, waardoor je een breed inzicht krijgt en erachter kan komen wat het beste bij jou past!

Hoe ziet het programma eruit?

Als trainee ga je je consultancy skills ontwikkelen en houd je je voornamelijk bezig met implementatie- of verandertrajecten. Centraal staan onderwerpen zoals digitalisering, automatisering, implementatie van nieuwe systemen, dashboarding en organisatievraagstukken. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer je het vak en krijg je tegelijkertijd de kans om te werken in één van de meest complexe en professionele organisaties van Nederland. Bovendien doe je veel kennis op over de producten van ABN AMRO. Naast aandacht voor de inhoud wordt er uiteraard ook gewerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat wordt jouw werkomgeving?

Customer Care & Operations speelt een essentiële rol voor klanten die vastlopen in hun (digitale) reis of een service vraag hebben. Customer Care is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en Operations is verantwoordelijk voor de processing van al onze activiteiten. Customer Care en Operations werken nauw samen om een goede bereikbaarheid voor onze klanten te garanderen, klantvragen effectief en in één keer goed te kunnen beantwoorden en dit bovendien te faciliteren in eenvoudige, digitale processen. Gedurende een jaar doe je twee of drie rotaties bij verschillende afdelingen binnen dit domein. 

Wie ben jij?
  • Je hebt recent een universitaire master afgerond.
  • Je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring.
  • Je hebt affiniteit de financiële sector en denkt in het belang van de klant.
  • Je kan duidelijk communiceren en hebt een positieve en kritische instelling.
  • Je bent enthousiast om jouw consultancy vaardigheden (verder) te ontwikkelen d.m.v. bijvoorbeeld en procesoptimalisatie of een digitaliseringsvraagstuk.
Samenwerking met externe partner

Voor het Consultancy Traineeship werken wij samen met SeederDeBoer, een gedegen externe partner. Je komt het eerste jaar bij SeederDeBoer in dienst, je krijgt begeleiding en je volgt een uitgebreid opleidingsprogramma m.b.t. professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Als er een match is tussen jou en de bank, treed je (in goed overleg) na het eerste jaar in dienst bij ABN AMRO Bank. Wil je meer informatie of direct solliciteren? Ga dan naar de website van SeederDeBoer.