Overslaan en naar de inhoud gaan

ABN AMRO

21000 werknemers

ABN AMRO - Clearing Traineeship

Niveau
WO
Richting
Per maand
€3.433

Wil jij als young professional deel uitmaken van een bedrijf dat over de hele wereld een rol speelt op de financiële markten? En werk je graag met de nieuwste technologie, terwijl je op zoek gaat naar nieuwe markten, klanten en producten? Dan biedt ons Global Clearing Traineeship jou een mooie kans. Zo werk je als trainee samen met collega’s over de hele wereld om de beste handelshuizen te bedienen via ons wereldwijde netwerk.

Omdat onze klanten hoge verwachtingen van onze diensten hebben en de marktomgeving fluctueert, leer je gegarandeerd veel in korte tijd. Werken bij ABN AMRO Clearing betekent werken in een internationale, professionele maar informele, dynamische en IT-gedreven omgeving.

Hoe ziet het Clearing Traineeship eruit?

Zowel het Global Clearing Traineeship en Global Clearing IT Traineeship bereiden je in 12 maanden voor op een functie in de dynamische wereld van Clearing. Samen met de internationale business en IT traineesvolg je een opleiding in Amsterdam. Hierbij kom je alles te weten over ABN AMRO Clearing en helpen we je op weg om straks echt het verschil te maken. Naast deze training doorloop je drie opleidingsrondes, waarvan één in het buitenland. 

 

Startrichtingen

De precieze invulling van het Clearing Traineeship is afhankelijk van de richting die je kiest. Je kunt kiezen uit één van de volgende twee startposities: 

 

Global Clearing Traineeship

Dit is de business track waarbij je opdrachten doet bij verschillende afdelingen binnen Clearing.

 

IT Traineeship

Deze track is gericht op IT (Risk) en grid rollen. Je doet alle opdrachten binnen de grids van Clearing. 

Meer informatie over de verschillende tracks is te vinden in onderstaande vacatures of op onze carrièrepagina op abnamroclearing.com.

Wie ben jij?

  • Je bent gemotiveerd, nieuwsgierig en in staat risico's in te schatten en te evalueren.
  • Je hebt kennis van technologie en hoe dit bedrijfsverbeteringen kan ondersteunen.
  • Je beschikt over een Universitair Bachelordiploma (niet noodzakelijk in Finance), bij voorkeur gevolgd door een Master.

Wij bieden

  • Een aantrekkelijk salaris tussen € 3.123,- – € 4.461,- (o.b.v. 36 of 40-urige werkweek)., inschaling is op basis van kennis, ervaring en gelijke beloning (equal pay). 
  • 11% benefit budget, waarmee je flexibel extra arbeidsvoorwaarden kunt kopen.
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van €1.000,- per jaar.
  • Een OV-jaarabonnement voor trein, bus, tram en metro.
  • 25 vakantiedagen en 5 Banking for Better-dagen, die je kan gebruiken om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of om een positieve impact te maken op de maatschappij.
  • De vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.

Begin bij ons!

Interesse in een toekomst bij Clearing? Het Global Clearing Traineeship gaat van start in september en als je interesse hebt in het IT Traineeship kan je elk moment van het jaar starten. Kies de vacature die het beste bij je past en solliciteer! Heb je nog vragen of wil je liever eerst een oud-trainee spreken? Stuur dan een e-mail naar graduates.programme@abnamroclearing.com.