Overslaan en naar de inhoud gaan

Banking & finance Business courses

Banking & finance foto

Wat is een finance business course?

Een finance business course is een kennismaking tussen studenten en bedrijven. Tijdens een business course kan zowel het bedrijf als de student zich goed oriënteren door een intensieve kennismaking tussen beide partijen. Hierbij volgen studenten vaak meerdere dagen een traject, waarbij ze een case oplossen en het bedrijf beter leren kennen.

Wat ga je doen tijdens een finance business course

Finance Business courses zijn de ideale manier om een bedrijf goed te leren kennen. Een business course is meerdere dagen, met de bedoeling dat studenten een bedrijf leren kennen en andersom. Zo kan een student gemakkelijk erachter komen of het bedrijf bij hem past. Een business course is normaliter niet één dag, maar meerdere dagen waaraan meestal rond de 20 studenten aan deelnemen.  

Verder is het gebruikelijk dat er tijdens een business course presentaties worden gegeven, dit kan zowel van het eigen bedrijf zijn als van een externe spreker. Het hangt af van het bedrijf die de business course organiseert hoe de planning eruit ziet, maar er wordt vaak aan een case gewerkt.

Bij een finance business course kan je denken aan de volgende bedrijven:

Wat zijn de mogelijkheden voor buitenlandse finance business courses?

Heel veel bedrijven organiseren finance business courses. Aangezien deze bedrijven natuurlijk verschillende specialisaties hebben, zullen de business courses ook verschillend zijn. Daarnaast wordt iedere business course anders georganiseerd,  elk bedrijf kan natuurlijk zelf een business-course indelen. Daarnaast komt voor dat een finance business course in het buitenland gehouden wordt in plaats van op kantoor, jij kan ook deelnemen aan international business courses.

Blog Categories: scriptie