Overslaan en naar de inhoud gaan

ABN AMRO traineeship

Benieuwd hoe het is om bij een bank te werken? Het ABN AMRO Traineeship is dé manier om het te ontdekken. Deze allround rollercoaster wordt misschien wel de leerzaamste tijd van je leven. In twaalf maanden leer je hoe de bank in elkaar zit, doe je op meerdere plekken ervaring op en zie je hoe we onze klanten succesvol laten zijn.

Geef je carrière een vliegende start, met alle ruimte om je te ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn. Of je nu hogerop wilt, of juist de breedte of diepte in wil.

Trainingsprogramma

Je begint met een centrale kick-off. Een week lang trek je intensief met je mede-trainees op. Je hoort verhalen, deelt jouw ervaringen en smeedt direct een hechte band. Leuk én nuttig, want door je buddy’s voor de komende twaalf maanden goed te leren kennen, bouw je vanaf dag één aan je toekomstige netwerk.

Dit startschot klinkt nog wel even na, maar het is tijd om echt aan de bak te gaan. Je start gelijk in je voorkeursrichting, waarbij je vanaf de eerste dag je tanden in uitdagende opdrachten zet. Vergis je niet: het niveau is pittig. Je wordt dan ook intensief begeleid en staat er niet alleen voor. Je werkt samen met de meest uiteenlopend mensen. Bovendien krijg je de vrijheid om zelf keuzes te maken en te ontdekken waar je talent het beste tot z’n recht komt. Afhankelijk van je startrichting volg je een aantal specifieke, inhoudelijke trainingen. Daarnaast krijg je een persoonlijk budget om naar eigen inzicht aan je ontwikkeling te besteden.  

De beste begeleiding

Tijdens je traineeship staan er verschillende personen voor je klaar:

Traineemanager - Je primaire aanspreekpunt voor al je vragen, beoordelaar en coach

Mentor - Je klankbord tijdens je traineeship

Trainer - Voor je persoonlijke ontwikkeling

Opdrachtbegeleider - Je directe begeleider op de werkvloer.

Samen maken ze je wegwijs in de organisatie, schetsen ze de mogelijke routes van je carrière en begeleiden ze je intensief.

Je doet het samen

Je karakter is uniek en daarom willen we je graag aan boord. Maar vergeet niet dat hetzelfde voor je collega’s geldt: ieder heeft zijn eigen verhaal en achtergrond. De show draait dus niet alleen om jou; daar hebben onze klanten ook niet veel aan. Uitblinken in het vak lukt je alleen als je van anderen leert, elkaar beter maakt en de juiste balans vindt tussen succes claimen en gunnen.

Bouw aan je netwerk

We helpen je graag om bank brede en carrièrelange relaties op te bouwen. Er is een speciaal netwerk voor en door trainees: Next Generation Network.

Of klop eens aan bij de ABN AMRO Foundation als je je ook buiten kantooruren wilt ontwikkelen. Met je kennis kun je veel goeds doen, bijvoorbeeld kinderen met geld leren omgaan.

Daarnaast kun je je ook aanmelden bij de Young Bankers Association, een netwerkclub voor bankiers tot 36 jaar. Ze organiseren elk jaar verschillende activiteiten, waarbij je in contact komt met collega’s uit de hele organisatie.