Overslaan en naar de inhoud gaan

Accenture

3000 medewerkers

Wie zijn wij

We werken samen met meer dan driekwart van de Fortune Global 500 en stimuleren innovatie op het werk en in het dagelijks leven door deskundige diensten te verlenen op het gebied van strategie en consulting, technologie, interactief en operations. We werken nauw samen met klanten om problemen in tal van industrieën op te lossen en volledige end-to-end services te bieden. Doe mee en gebruik de nieuwste technologie, samen met je unieke set vaardigheden, om het verschil te maken dat ertoe doet. We garanderen dat je onderweg een benijdenswaardig netwerk van contacten en onvergetelijke herinneringen zult opdoen.

Wie wij zoeken

Begin je carrière goed en kies voor avontuur
Als junior consultant bij Accenture werk je aan uitdagende projecten voor grote klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder 91 van de Fortune Global 100 bedrijven, AEX bedrijven en grote overheidsinstellingen. Je ontwikkelt en implementeert concepten en strategieën. Daarmee presteren onze klanten nog beter en blijven ze tegelijk flexibel genoeg om snel op nieuwe ontwikkelingen in te spelen. Samen met collega’s vorm je een team gedurende het project. Vrijwel altijd werk je op locatie bij de klant. Zo zie je veel bedrijven van binnen. Elk project biedt nieuwe inzichten, uitdagingen en kansen voor persoonlijke groei. En je staat nooit alleen: ons wereldwijde netwerk en kennis staan tot je beschikking.

Bij Accenture staat jouw persoonlijke groei centraal. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen. Door dagelijks ervaring op te doen in uitdagende consulting projecten en in ons zeer uitgebreide (internationale) trainingsprogramma. Bovendien krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan ons MVO-programma.

Afhankelijk van je studieachtergrond en interesses start je binnen een van onze vier pijlers: Strategy & Consulting, Technology, Interactive, Operations

Wie we zoeken
Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires en afgestudeerde academici in de richting van bedrijfskunde, economie, ICT, engineering, techniek of aanverwante studies. High performers die beschikken over een sterk analytisch vermogen, een proactieve instelling, goede communicatieve vaardigheden en die zichzelf willen uitdagen om zo verder te groeien.

Kennismaken en solliciteren bij

Maak persoonlijk kennis met de mensen van Accenture tijdens één van onze inhousedagen op ons op kantoor aan de Zuidas in Amsterdam, meld je aan voor onze workshops of ontmoet ons tijdens een van de recruitmentevenementen op universiteiten.

Ga naar werkenbijaccenture.nl of volg ons via LinkedIn

Upcoming events