Overslaan en naar de inhoud gaan

HBO Finance Talentpool

 

Meld jezelf aan voor de Talentpool en onze Career consultants gaan jou helpen aan een baan, ook als je een opleiding in een ander vakgebied (bijna) hebt afgerond. Meld je aan en we nemen contact met je op.

STAP 1

STAP 1: Inschrijven | Meld je aan binnen 5 minuten
Schrijf je nu online in via de aanmeldbutton! Een van onze Career Consultants zal aan de slag gaan om te kijken of er een passende match voor jou is.

STAP 2

STAP 2: Telefonisch gesprek met Career Consultant.
Wanneer je profiel goed aansluit bij een traineeship of vacature van een van de klanten van Moongro, zal een Career Consultant telefonisch contact met je opnemen.

STAP 3

STAP 3: Begeleiding
Wij zullen je tijdens het gehele sollicitatieproces professionele begeleiding bieden. Denk hierbij aan een cv check, hulp bij het schrijven van je motivatiebrief en voorbereiding op een sollicitatiegesprek!

STAP 4

STAP 4: De start van jouw carrière!
Wanneer er een juiste match is tussen jou en het bedrijf, zul jij je eerste contract ondertekenen en starten met je eerste baan! 

stap van
Talentpool
Talentpool

Reviews Bedrijven

heineken
Heineken review business course

Wij werken al jaren met veel plezier samen met Moongro: voor onze HEINEKEN Business Course weten zij met succes de juiste kandidaten te bereiken.

4.5
coca cola
Coca Cola Review

Wij ervaren onze samenwerking met Moongro als zeer prettig. Zij weten via de juiste kanalen de toptalenten te vinden en zo bouwen wij samen aan ons Employer Brand.

4

Reviews Talent

Jeroen
Jasper Bakker
Technisch Trainee

Bij mijn droombaan dankzij TraineeshipsOverzicht.nl: persoonlijke matching en snelle actie. Al een jaar tevreden!

4
Amy
Amy
Accountant

"Dankzij de Talentpool van Moongro heb ik mijn droombaan gevonden. Moongro wist echt mijn persoonlijke eigenschappen te ontdekken en hierbij de best passende baan te vinden"

4.5