Overslaan en naar de inhoud gaan

A.S. Watson

FMCG
Locatie: Renswoude
19.000 medewerkers
Naar de website

Werken bij A.S. Watson | 2023

Wie zijn wij

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar hebben we te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die zich trots voelen als ze door een van onze winkels lopen.

Ondanks dat we een grote, internationale organisatie zijn, voelt werken bij A.S. Watson Benelux toch nog als werken bij een familiebedrijf. Onze mensen respecteren elkaar om wie ze zijn en vertrouwen elkaar. In een goede sfeer, met de nodige humor. Tegelijkertijd hebben we een flinke dosis fanatisme gemeen en willen we blijven winnen. Samen zetten we dan ook de schouders eronder en werken we aan hetzelfde doel: succesvolle winkels en vooral tevreden klanten.

Met het credo 'WE BRING MORE TO LIFE’ brengen we Health & Beauty voor iedereen dichterbij, met altijd méér keuze, de beste producten, de laagste prijzen en het grootste winkelnetwerk. Bovendien bieden we onze medewerkers veel ontwikkelingsmogelijkheden en hebben we veel aandacht voor onze omgeving. Wij willen de verwachtingen steeds weer overtreffen, bij alles wat we doen.

Iedere dag kijken we naar wat er beter kan en hoe we iedere euro zo effectief mogelijk kunnen besteden. Omdat we snel schakelen, zien we het resultaat heel snel terug in onze winkels. Heb je eenmaal bij ons gewerkt, dan is geen winkelstraat ooit nog hetzelfde voor jou!

Wie wij zoeken voor onze traineeships

De retailwereld verandert snel en dat vraagt om passie voor het werk, betrokkenheid bij onze organisatie, teamwork met respect voor en vertrouwen in elkaar, vakkundigheid in je werk en enthousiasme voor innovatie. Herken jij jezelf hierin, dan komen we graag met jou in contact!
 

Uiteraard bieden we je een prima salaris en een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Maar het succes van onze winkelformules en de groei van onze organisatie maken vooral dat we een grote diversiteit aan functies in huis hebben. Je krijgt bij ons bovendien veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werkzaamheden in te vullen, kansen te pakken en je talent te benutten. 

Inhoudelijke en professionele ontwikkeling gebeurt binnen jouw afdeling, door middel van training-on-the-job en begeleiding door ervaren collega’s. We doen heel veel zelf, juist als het complex en spannend wordt, en je hebt altijd veel te maken met collega's van andere afdelingen. Dat maakt werken bij ons interessant, leerzaam en afwisselend.

Daarnaast hebben we ook nog een unieke, eigen Development Academy voor persoonlijke ontwikkeling. Hier bieden we een breed palet aan trainingen, opleidingen, events, introductiebijeenkomsten, business simulatie/games, e-learning en loopbaaninstrumenten.

Onderdeel van deze academy is ook het Young Talent Program voor talentvolle hbo'ers en wo’ers. Met dit programma van één jaar leer je versneld de organisatie, retailontwikkelingen en de diverse disciplines kennen en ontwikkel je jouw zelfinzicht en persoonlijke effectiviteit. 

Kortom, we halen je niet alleen binnen, we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt. En dat wordt herkend en erkend in de markt. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, zoals de HR Proffie, en dit jaar zijn we wederom uitgeroepen tot Top Employer! Dit betekent dat we niet alleen beloven dat we in je investeren, maar het ook echt doen. 

Kennismaken en solliciteren bij

Ben jij benieuwd of jij deze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid deelt? Lees dan verder op www.werkenbijaswatson.nl en maak kennis met onze organisatie, medewerkers en vacatures! Hier vind je ook alle actuele vacatures op ons hoofdkantoor in Renswoude, ons kantoor in Antwerpen en ons logistiek centrum in Heteren.

Solliciteer direct op een vacature of meld je aan voor een Job Alert. Je wordt dan op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures!