Overslaan en naar de inhoud gaan

Strict Young Professionals

120 medewerkers

STRICT YOUNG PROFESSIONALS IT-TRAINEESHIP BRENGT YOUNG PROFESSIONALS EN LEIDENDE ORGANISATIES SAMEN

Steeds meer organisaties hebben te dealen met IT uitdagingen. Daarbij hebben ze niet alleen IT-ers nodig die vanaf hun laptop programmeren of die de kabels komen leggen. Juist de professional die de vertaalslag kan maken van business vraagstukken naar IT oplossingen is essentieel! Bij ons IT-traineeship begeleiden we ambitieuze starters zodat zij deze rol kunnen invullen.

De Young Professonials worden via vakinhoudelijke trainingen klaargestoomd om organisaties te helpen met hun IT vraagstukken. Ze gaan aan de slag bij belangrijke organisaties binnen Nederland. Ze ondersteunen in het succesvol voltooien van projecten, denken mee over innovatie oplossingen of maken de vertaalslag van IT naar business.

Natuurlijk staan de ambitieuze talenten er niet alleen voor. Strict senior consultants begeleiden en ondersteunen hen in hun projecten. Daarnaast blijven ze zichzelf ontwikkelen met trainingen en persoonlijke ontwikkelingscoaching.

REIS ALS PROFESSIONAL

Uniek aan de traineeship is dat  Strict Young Professionals een sterke focus hebben op ontwikkeling en samenwerken met een extern coachingsbureau. Wij geloven namelijk dat de start van ieders carrière een belangrijke fase in het leven is. Je wordt volwassen, gaat ontdekken hoe jouw pad eruit gaat zien en ontwikkelt jezelf als professional. Wanneer je als mens beter in je vel zit, zal je dit ook voelen in je professionele leven. Een stuk coaching en persoonlijke ontwikkeling kan daarom helpen om makkelijker én met een goed gevoel te groeien als professional.

Naast coaching op persoonlijk vlak, krijgen de trainees ook begeleiding van de senior consultants van Strict. Ze krijgen van hen ondersteuning in projecten, kunnen bij de consultants inhoudelijke vragen stellen en hebben daarnaast een buddy met wie ze regelmatig sparren over hoe je bijvoorbeeld een project aanpakt.

HOE STRICT YOUNG PROFESSIONALS BEDRIJVEN HELPEN

Voor iedere organisatie in Nederland is het belangrijk om de IT goed in te richten. Niet alleen als randvoorwaarde om het werk goed te kunnen doen, maar ook als hulpmiddel om te innoveren en steeds weer slimmer te kunnen werken. Daarbij zijn juist jonge mensen essentieel. Ze hebben vernieuwende ideeën en kunnen organisaties de juiste impuls geven.

In deze tijd is het voor heel veel bedrijven juist een uitdaging om die jonge mensen te vinden en aan zich te binden. Vanuit Strict Young Professionals kunnen we deze organisaties heel goed helpen. Onze Young Professionals doen binnen hun tweejarig traineeship opdrachten bij verschillende organisaties. Na hun traineeship zijn ze vrij om te gaan. Ze krijgen vaak van hun opdrachtgever een mooi aanbod. Win win, want de young professional heeft al kunnen proeven hoe een organisatie is en de organisatie kan zo kosteloos aan jonge, gekwalificeerde mensen komen.

 

De opdrachten die ze doen zijn bij heel veel verschillende organisaties in Nederland. Soms klein, soms heel groot. Denk bijvoorbeeld aan de Politie, NS of het Erasmus MC. Er zijn vier branches waarin wij het meest actief zijn, maar we doen ook daarbuiten regelmatig opdrachten.

HEALTHCARE

Zowel binnen de cure als care zijn wij actief. Dat betekent dat wij ziekenhuizen bijvoorbeeld helpen met hun IT infrastructuren of nieuwe innovaties, maar dat wij ook projecten doen voor zorginstanties over bijvoorbeeld domotica. 

OVERHEID

Provincies en ministeries staan voor grote uitdagingen op IT vlak. Digitalisering en innovaties dwingen ze om hun processen slimmer in te richten, bijvoorbeeld in Smart Ecosystems. Wij helpen ze dit goed en veilig te doen.

VERVOER

Je staat er niet snel bij stil, maar zonder communicatie kan jouw trein of vliegtuig niet vertrekken. Welk netwerk is daarvoor nodig? Hoe vervang je apparaten zonder uitval? Bij o.a. dit soort vraagstukken geven wij advies en voeren we projecten uit.

OOV

Beschikbaarheid en bereikbaarheid zijn cruciaal voor de Openbare Orde en Veiligheid-sector. Dat vereist IT die het gewoon altijd doet. Denk maar aan de meldkamers of de politie. Zonder communicatie kunnen zij hun werk niet doen.

Upcoming events