Overslaan en naar de inhoud gaan

Stichting BKR

Banking / Finance
Locatie: Tiel
Naar de website

Werken bij Stichting BKR

STICHTING BKR ALS WERKGEVER?

Stichting BKR (Bureau Krediet Registratie) in Tiel is een unieke organisatie en opereert in een uitermate boeiend speelveld dat 12 miljoen Nederlanders raakt.  

We zijn klein qua omvang, maar het bestaansrecht van BKR is groot: invloedrijke bedrijven in de financiële sector zijn afhankelijk van onze data. Denk hierbij aan krediet- en hypotheekverstrekkers, leasemaatschappijen en de telecomsector. Onze maatschappelijk georiënteerde missie, onze geschiedenis en één van Nederlands' meest uitgebreide en geavanceerde databases, maken Stichting BKR een interessante werkgever voor diverse ICT-professionals en Data Scientists.
 

Bij Stichting BKR werken circa 125 collega's. Het is een platte organisatie met een bestuur en MT. We kennen een professionele en informele werksfeer en werken voor productontwikkeling Agile in multidisciplinaire teams. Zo ontstaat er een gezonde kruisbestuiving van kennis, inspiratie en daadkracht.  

Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe collega’s op het gebied van Compliance en diverse ICT’ers op de vakgebieden Data Science, Cyber Security en Cloud (SQL, Azure), die vanuit hun expertise willen bijdragen aan onze maatschappelijke missie. 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn erg scherp (o.a. met een 13e maand en wellbeing staat hoog in het vaandel), de koffie is geweldig en we hebben mogelijkheden voor wat betreft flexibel werken. Het kantoor van BKR is goed bereikbaar per auto, fiets en met openbaar vervoer.