Overslaan en naar de inhoud gaan

Roland Berger

Consultancy
Locatie: Amsterdam
90 medewerkers
Naar de website

Wie zijn wij

Werken bij Roland Berger 
Roland Berger is een internationaal strategisch adviesbureau, met ruim 2500 medewerkers in 51 kantoren, verspreid over 36 landen. In Europa behoort de firma tot de top-3 van strategieadviseurs en wereldwijd tot de top-5. Roland Berger werd in 1967 in München opgericht en in 2002 opende zij haar Nederlandse kantoor. Sinds deze oprichting groeide de Nederlandse vestiging naar het huidige aantal van 90 medewerkers.

Loopbaanmogelijkheden
Iedere consultant levert bij Roland Berger een actieve bijdrage aan het succes, de snelle groei en de invulling van het kantoor. Roland Berger stimuleert bij haar mensen creativiteit, ondernemersschap en groei. Projecten worden doorgaans uitgevoerd in teams van 3 tot 5 consultants, waaronder een aantal juniors, een projectmanager en een partner. Iedere consultant gaat dus vanaf de eerste dag mee naar de klant, en is verantwoordelijk voor en onderdeel van het totale project. Naarmate je ervaring toeneemt, nemen je verantwoordelijkheden binnen projecten ook toe, en kun je verder specialiseren in de gebieden waarnaar jouw interesse uitgaat. Als Project Manager, Principal en Partner kun je je verder doorontwikkelen in één van onze internationale Competence Centers.

Wie wij zoeken

Roland Berger zoekt ambitieuze academici met verschillende achtergronden. Dit kan dus een technische studie zijn, maar ook een rechten-, talen of economische studie, maar er zijn ook consultants die een conservatorium opleiding hebben gevolgd. Je algemene analytische capaciteiten, affiniteit met strategy consulting en klik met het kantoor zijn bij Roland Berger belangrijker dan je specifieke studie. Naast scherp analytisch vermogen zoekt Roland Berger naar zelfstartende, pragmatische, communicatief vaardige, gestructureerde, overtuigende kandidaten met ondernemingszin en een 'drive' voor perfectie. De ideale kandidaat neemt initiatief, heeft een gezonde dosis creativiteit en aanleg voor teamwork.

Kennismaken en solliciteren bij

Wij zijn bij Roland Berger continu op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Heb jij al besloten dat strategie consulting iets voor jou is en Roland Berger bij je past? Wil jij impact hebben en heb je een passie om bedrijven verder te helpen? Dan wil ik je als verantwoordelijke partner voor recruitment graag uitnodigen om bij ons te solliciteren. Mocht je er nog niet helemaal uit zijn, dan bieden wij door middel van oriënterende gesprekken, events en stages genoeg mogelijkheden om nader met ons en het vak kennis te maken. Kijk op onze agenda voor het eerstvolgende event. Ik hoop je snel bij één van deze gelegenheden te ontmoeten!