Overslaan en naar de inhoud gaan

Rembrandt Fusies & Overnames

30 medewerkers

Werken bij Rembrandt Fusies & Overnames

Wie zijn wij

Rembrandt Fusies & Overnames (F&O) is een onafhankelijke organisatie met als kernactiviteit advisering en begeleiding bij koop en verkoop van ondernemingen. Bij Rembrandt werken mensen met passie voor het fusie- en overnamevak en belangstelling voor de mens achter de ondernemer.
Jarenlange ervaring
Rembrandt is opgericht door ondernemende adviseurs met jarenlange ervaring in fusies en overnames. Ieder van hen heeft een groot aantal succesvolle transacties gerealiseerd. Daarnaast werken zij al vele jaren met elkaar samen. In Rembrandt realiseren zij hun ambitie om ondernemers te ondersteunen bij het tot stand brengen van geslaagde transacties.
Sterke groei
Onze organisatie heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Onze werkwijze laat zich samenvatten in drie kernwoorden die we zowel intern als extern invulling geven: Toegewijd, Transparant en Transactiegericht. Met deze werkwijze zijn we in een paar jaar tijd uitgegroeid tot de marktleider in ons segment. We werken vanuit inspirerende locaties in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Rembrandt F&O is een organisatie die groeit. Elk jaar hebben wij een aantal plaatsen voor bedrijfskundigen en economen die net zijn afgestudeerd of in de laatste fase van hun studie zitten. Rembrandt F&O kent geen traject voor zij-instromers.
Onze selectieprocedure is uitgebreid en streng. Dat komt omdat wij alleen mensen een baan of stageplaats bieden als wij geloven dat ze in een aantal jaren kunnen uitgroeien tot volwaardig fusie en overname projectleider. Naast uitstekende studieresultaten verwachten we sterke sociale vaardigheden en een pro-actieve en ondernemende houding. Dat betekent in de praktijk dat wij alleen de allerbeste studenten aannemen. Als we je kiezen, krijg je de ruimte om veel te leren en snel te groeien in een open en directe cultuur.

Kennismaken en solliciteren bij

Onze selectieprocedure is uitgebreid en streng, omdat we je alleen aannemen als wij ervan overtuigd zijn dat je alles in huis hebt om in een aantal jaren door te groeien tot projectleider fusies en overnames.
Overzicht procedure
De selectieprocedure bestaat uit 4 delen.
Deel 1 is het online invullen van het sollicitatieformulier.
Deel 2 is een interview met Wendy van Demen (HR-manager).
Deel 3 bestaat uit een korte analytische test en een gesprek met 2 projectleiders van Rembrandt F&O. We verwachten dat je zelf een korte presentatie (circa 10 minuten) voorbereidt als onderdeel van dit gesprek.
Deel 4 bestaat uit interviews met twee partners bij Rembrandt F&O. Als je dat wilt kun je tijdens een lunch informeel kennismaken met een aantal junior consultants om zo een goede indruk te krijgen van onze cultuur en werkwijze.
Het derde en vierde deel van onze selectieprocedure kan op één dag gepland worden. De totale procedure duurt gewoonlijk ongeveer 4 weken. In overleg kan hiervan afgeweken worden. Het opvragen van referenties tijdens de procedure kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.