Overslaan en naar de inhoud gaan

Nationaal Woningbouwtraineeship

Wie zijn wij?

Het Nationaal Woningbouwtraineeship is een speciaal voor de woningbouwopgave ontwikkeld programma van twee jaar. In opdracht van provincies, gemeenten, aannemers, ontwikkelaars en woningcorporaties leiden we jonge talenten (HBO/WO) op. Er is een groot tekort aan capaciteit bij gemeenten en provincies maar ook de bouwsector zelf heeft onvoldoende personeel. De overheid wil dat er snel 900.000 woningen worden bijgebouwd. Dit vereist nauwe samenwerking tussen provincies, gemeenten, corporaties, ontwikkelaars en aannemers en een investering in menselijke kapitaal.

Wie zoeken wij?

Net of bijna afgestudeerd? Ben jij gedreven en haal je graag het maximale uit jezelf? Wij zoeken ambitieuze starters (WO-er of HBO-er Vastgoed en Makelaardij, Civiele Techniek, Bedrijfseconomie, Ruimtelijke Ordening, Planologie, Bouwkunde) voor deelname aan het Nationaal Woningbouwtraineeship. Een speciaal voor de woningbouwopgave ontwikkeld programma van twee jaar. Je ontvangt training en coaching, inhoudelijke gastcolleges en gaat op excursie. Daarnaast werk je samen met andere trainees aan uitdagende projecten bij verschillende deelnemende organisaties. Denk hierbij aan Provincies, Ontwikkelaars, Gemeenten, Adviesbureaus, Onderzoeksinstellingen, Aannemers en Woningbouwcorporaties. Zodra je het tweejarige traject hebt doorlopen, ben je een zelfsturende professional. Je hebt inhoudelijke kennis en inzicht ontwikkeld in alle facetten die samenhangen met de woningbouwopgave en je kunt op basis van je persoonlijk leiderschap, plus de kennis en vaardigheden die je hebt verworven, een unieke positie vervullen in dit werkveld.

Kennismaken

Interesse? Meld je aan en stuur je CV. We maken graag kennis met je. https://nationaalwoningbouwtraineeship.nl/interesse/

Upcoming events