Overslaan en naar de inhoud gaan

Microsoft

900 medewerkers

Werken bij Microsoft

Wie zijn wij

Onze belofte?
‘At Microsoft we help people and businesses throughout the world realize their full potential.’

We werken met meer dan 90.000 Microsoft collega’s in ruim 100 landen aan het inlossen van deze belofte. In Nederland verzorgen wij samen met onze partners de verkoop en marketing van Microsoft technologie met ruim 900 medewerkers. Daarnaast
houden IT professionals, binnen MicrosoftNL Services, zich bezig met strategie, consultancy en support bij de grootste organisaties van Nederland. Zij dragen end-to-end verantwoordelijkheid voor de business impact van Microsoft technologieën bij klanten. Klanten variërend van multinationals tot hulporganisaties.

Microsoft Nederland biedt een levendige werkplek met inspirerende collega’s. Ons kantoor, genaamd The Outlook, is niet alleen een kantoor, maar ook een ontmoetingsplek voor collega’s, partners en klanten. Onze technologie verbindt ons met elkaar en de wereld, en stelt je in staat om te werken waar en wanneer je wilt. Wij zijn niet alleen het grootste softwarebedrijf ter wereld dat zich richt op de consumenten én de zakelijke markt, we zijn ook voor de 4e keer uitgeroepen tot de beste werkgever volgens Great Place to Work. Nieuwsgierig waarom? Check hier onze inzending van afgelopen jaar.

Werken bij
Bij Microsoft kijken we niet naar aanwezigheid, maar naar resultaten. Je krijgt de ruimte om zelf te bepalen hoe, waar en wanneer je werkt. Je krijgt dit vertrouwen vanaf het eerste moment dat je bij ons aan de slag gaat. En de ruimte om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij als organisatie ook.

Jouw loopbaanmogelijkheden
Je start direct in een volwaardige rol binnen de organisatie, waardoor je de kans krijgt om je razendsnel te ontwikkelen als IT, danwel commerciële professional. In het tweede jaar van het traineeship wordt er al gekeken naar jouw beoogde loopbaan.

Als trainee bij Microsoft aan de slag? Ja, want dan geef je jouw carrière een vliegende start!

Irene (26), Young Talent Development Manager: “I love to work with and for people”
Sinds september 2011 ben ik begonnen bij Microsoft als junior recruiter. Met mijn studie Arbeids- & Organisatiepsychologie voel ik me binnen het HR-team volledig op mijn plek. De verantwoordelijkheid die je krijgt zodra je bij Microsoft begint, voelt goed en zorgt voor leuke uitdagingen. Ik krijg vooral energie van mijn collega's en de samenwerking met veel verschillende afdelingen. Het is geweldig om bij zo'n mooie organisatie te beginnen aan mijn carrière!

 

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Wat vragen wij van jou?
Heb jij een ondernemende houding? Dan ben je bij Microsoft aan het goede adres. Wij verwachten dat je ambitieus bent en verschillende trainingen volgt om je eigen kennis en kwaliteiten te verbeteren. Ook is het belangrijk dat je over de grenzen van je eigen vakgebied heen durft te kijken en open staat voor vernieuwing. We zijn op zoek naar mensen die out of the box denken en hun (andere) kijk op de wereld willen delen met hun collega’s. Oftwel wat neem jij mee? Intelligentie, inzet en enthousiasme. Het gemak om samen te werken. Je creativiteit en open houding. Je passie voor technologie en de mogelijkheden die technologie te bieden heeft. En als laatst, je lef, want jij bent niet bang om fouten te maken en hiervan te leren.

Kennismaken en solliciteren bij

Geïnteresseerd om bij Mircosoft te komen werken? Kijk dan op http://www.microsoft.com/netherlands/werkenbijmicrosoft/vacatures.aspx