Overslaan en naar de inhoud gaan

Merkle

Telecom / IT
Locatie: Rotterdam
325 medewerkers
Naar de website

Werken bij Merkle 

Wie zijn wij

We doen het graag anders en daar zijn we trots op. We groeien, maar blijven ondernemend, eigenzinnig en doen het op onze eigen manier. Denken niet in hokjes en opereren niet in een strak keurslijf. Een club waar jouw talenten centraal staan en waar je jezelf kunt zijn. Een werkgever waarbij je het verschil kunt maken en mee kan bouwen aan diversiteit, duurzaamheid en transparantie. Onze missie? Authentieke, blije, toegewijde en succesvolle mensen samenbrengen. Als het gaat om je persoonlijke ontwikkeling hebben we een eenvoudige filosofie: je bent op je best als je doet wat je leuk vindt

Met Passie

Je doet waar je goed in bent, met passie. Wij ook. Dag in dag uit. Niet in je uppie maar in teamverband. In Nederland en daarbuiten. Zo bouwen we samen aan duurzame relaties. Met klanten, de samenleving en onze planeet. Want hoe breder de horizon, hoe groter de ideeën.

Met balans

Een optimale balans tussen werk en privé is belangrijk. Parttime werken, flexibele werktijden, extra vrije dagen kopen, een dagje vanuit huis werken, daar doen wij niet moeilijk over. Naast hard werken delen we samen onze successen. We kijken er nu al naar uit om met je te proosten tijdens een van onze borrels, events of tijdens je eerste company incentive!

Met ambitie

De wereld veroveren en de onbetwiste leider zijn als het gaat om people-based marketing. Dat is onze ambitie. Jij kunt hier onderdeel van zijn. Door jouw creativiteit, slimme analyse, technische kennis of uitdagende marketingplannen maken we klanten namelijk pas écht blij en veroveren we de wereld binnen no time.

Wie zoeken wij voor onze traineeships?

Laat zien wie jij bent, we leren je graag kennen! We zijn een team van slimme doeners en sterke denkers. Altijd op zoek naar talent zoals jij. Samen gaan we voor de hoofdprijs. Begint het al te kriebelen? Waar wacht je dan nog op?! Reageer op één van onze vacatures als je denkt een goede match te zijn. Als wij ook overtuigd zijn, nodigen we je uit voor een bakkie koffie. Dan kun je de sfeer en de koffie zelf eens proeven.