Overslaan en naar de inhoud gaan

Koning & Hartman

Consultancy
Locatie: Amsterdam
Naar de website

Werken bij koning & Hartman

Wie zijn wij

Koning & Hartman is een uniek technologiebedrijf dat oplossingen levert op het gebied van Telecom, Industrie en Infrastructuur. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren. Techniek zit in onze aderen en we zijn trots op wat we als bedrijf realiseren. We zijn trots op de klanten waar we voor werken. We doen altijd een stap extra en zorgen ervoor dat we onze afspraken nakomen. Zo maken we het verschil.

Technologie is onze business, maar die technologie wordt uitgevoerd, ontwikkeld en geïmplementeerd door mensen. En juist onze mensen moeten het verschil maken. Voor elke klant, voor elk project. Altijd en overal.

Kennis is hierbij één van de belangrijkste speerpunten van Koning & Hartman. Het opleiden en begeleiden van jong talent speelt dan ook een belangrijke rol in onze organisatie. Vanuit die gedachte zijn we in 2011 gestart met het Koning & Hartman Young Professionals Programma binnen de business unit Consulting. Nu, 5 jaar later, zijn er ruim 20 Young Professionals ondergebracht bij onze klanten, partners en een aantal van onze eigen business units, waar zij met hun gedrevenheid en frisse blik elke dag het verschil maken.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Wij zoeken afgestudeerde WO’ers met een achtergrond in Business & Innovation of een technische achtergrond zoals Industrial/Mechanical/Electrical Engineering óf afgestudeerde, technische HBO’ers (denk hierbij aan studies zoals Industriële Automatisering, Electrotechniek en Mechatronica), die op zoek zijn naar een uitdagende baan met veel afwisseling en een uitgebreid opleidingsprogramma? Heb jij affiniteit met IT en businesstechnologie? Dan zoeken wij jou! Bij Koning & Hartman zijn wij namelijk op zoek naar ambitieuze, proactieve starters die zich in een traineeship van 2 jaar willen ontwikkelen. Vanuit de business unit Consulting helpen wij bedrijven vanuit onze technische expertise met de operationele processen. We kennen een breed scala aan opdrachtgevers in telecom, industrie en infrastructuur; bekijk voor meer informatie over waar je ons zoal terugvindt een aantal van onze Projecten.

Interesse?

De sollicitatieprocedure voor het Technisch Young Professionals Programma kan zeer snel verlopen. Jij maakt bewust de keuze om na je studie te willen werken bij Koning & Hartman, dus maken wij graag kennis met jou! Als je CV en motivatie voldoende aansluiten bij het profiel, dan nodigen we je uit voor het maken van de assessment. Zodra de uitkomst hiervan positief is, dan wordt je uitgenodigd voor een eerste gesprek met onze HR manager. Verloopt dit gesprek goed? Dan zal het tweede gesprek met onze HR directeur zijn en op basis van dit laatste gesprek wordt besloten of er wel of geen arbeidsvoorwaardengesprek zal plaatsvinden.

Wil je eerst graag vrijblijvend kennis met ons maken? Dan nodig ik je graag een keer uit op ons kantoor in Amsterdam of Delft waar ik je wat meer kan vertellen over het programma. Hier kan jij natuurlijk ook vragen stellen over Koning & Hartman en het YPP.

 Voor vragen kun je ons altijd een mailtje sturen of bellen met Nathalie Pasman (Recruitment), telefoonnummer 06 – 51 23 69 17.