Overslaan en naar de inhoud gaan

Kayak

Detachering
Locatie: Amsterdam
175 medewerkers
Naar de website

Cultiveer jouw ambities

Kayak helpt jou groeien in je werk en persoonlijke ontwikkeling. Samen vinden we de baan die perfect past bij jouw ambities in finance, healthcare of data.

Jouw perfecte match

Bij Kayak belandt je sollicitatie niet zomaar in een stapel cv's op ons bureau. Wij gaan op zoek naar de perfecte match voor jou, met opdrachten die passen bij jouw ambities. Samen verkennen we wat jij belangrijk vindt en hoe je je wilt ontwikkelen.

Jouw carrière staat centraal

Bij Kayak richten we ons niet op snelle klussen, maar op duurzame carrièrestappen. We gaan op zoek naar langdurige opdrachten die passen bij jouw ambities voor de toekomst.

Blijf jezelf ontwikkelen

Wij geloven dat je pas écht succesvol kunt zijn wanneer jij plezier hebt, lekker in je vel zit en je geïnspireerd voelt. Live your potential is ons persoonlijke ontwikkelings-programma voor iedereen die namens ons werkt.

Onze expertises

Ons talent loopt al tien jaar voorop in financiële dienstverlening en de zorg. Wij specialiseren ons in Compliance, Data, Sustainable Finance en Risk. Wij kijken vooruit, met aandacht voor nieuwe ontwikkelingen.

Onze opdrachtgevers

We werken samen met vooraanstaande bedrijven die voorop lopen in hun sector en een broedplaats zijn voor talent. Benieuwd wat een partnerschap met Kayak voor jouw organisatie kan betekenen?

Wij staan altijd voor je klaar

Op zoek naar de volgende stap in je carrière? Ons team helpt jou graag op weg met een verkennend gesprek en persoonlijk advies. Bekijk het vacature aanbod, reageer en we gaan meteen voor jou aan de slag!