Overslaan en naar de inhoud gaan

Fugro

1200 medewerkers

Werken bij Fugro

Wie zijn wij

Twee ondernemende Nederlandse ingenieurs startten Fugro begin jaren zestig. Nu zijn we gegroeid tot internationaal expert in het verzamelen en interpreteren van data over het oppervlak en de diepere lagen van de aarde en bieden we gerelateerde diensten en adviezen voor de ontwikkeling van infrastructuur op land, langs de kust en op de zeebodem. Met projecten over de hele wereld en zo’n 13.700 gemotiveerde collega’s zijn we vooraanstaand speler in de markt en één van werelds grootste ingenieursbureaus. De klant staat voor ons altijd voorop en als ondernemende mensen gaan we voor grondig onderzoek en staan we voor gedegen advies.

Wat doen we?
Onze activiteiten vinden wereldwijd plaats op land, op zee en vanuit de lucht en zijn primair gericht op de olie- en gasindustrie, constructie industrie, mijnbouw en overheden. We doen veelzijdig geodetisch, geologisch en geotechnisch onderzoek van de aarde en dragen zo bij aan diverse ontwikkelingen en projecten met vaak groot maatschappelijk of economisch belang. Op deze manier zetten wij de allereerste stappen om de wereld van morgen mogelijk te maken.

Een paar voorbeelden van onze activiteiten: opsporen van nieuwe energiebronnen, plaatsbepaling voor onderzeese infrastructuren, leveren van de eerste informatie aan hulpploegen bij natuurrampen, complexe funderingsadviezen, uitvoeren van nauwkeurige landmetingen en het leveren van hoge-resolutie kaarten.

Door steeds weer nieuwe ontwikkelingen en de diversiteit van onze activiteiten is het werk voortdurend uitdagend en interessant. Met ons wereldwijde netwerk van collega’s hebben wij internationale en lokale kennis over het oppervlak en de diepere lagen van de aarde. We beschikken over de nieuwste technologie en kunnen onze klanten optimaal adviseren. En dat is een uitdaging waar we elke keer weer vol voor gaan!

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Hou jij van afwisseling, avontuur en technische uitdagingen? En ben je op zoek naar een boeiende loopbaan, met alle ruimte voor groei en ontwikkeling? Dan biedt Fugro wat je zoekt. Fugro is wereldwijd een van de grootste spelers voor onderzoek en advies over het oppervlak en de diepere lagen van de aarde. De integratie van kennis en de breedte van onze activiteiten is uniek in de markt. Dit maakt het werken bij Fugro afwisselend en elke keer weer bijzonder.

Kennismaken en solliciteren bij

Wanneer je wil solliciteren op een vacature dan doorloop je bij ons het volgende proces:

Stap 1: Solliciteren
Je kunt via onze website online solliciteren op openstaande vacatures of een open sollicitatie insturen. We vragen je dan wat meer over jezelf te vertellen, zoals je NAW-gegevens en je opleiding. Je cv en motivatiebrief kun je uploaden. We sturen je een bevestiging als we alle gegevens van je ontvangen hebben. 

Stap 2: Beoordeling
Eén van onze HR adviseurs of recruiters bekijken je gegevens en bepalen of je binnen het profiel past van de vacature waarop je solliciteert.

Stap 3: Sollicitatiegesprek
Wanneer je CV en motivatiebrief aansluiten op de vacature word je uitgenodigd voor een eerste gesprek, Is er na dit eerste gesprek een wederzijds enthousiasme dan volgt er een 2e en direct laatste gesprek waarin ook de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Inzage in een afstudeeronderzoek en een referentie check kunnen onderdeel zijn van de procedure.