Overslaan en naar de inhoud gaan

FloraHolland

4100 medewerkers

Werken bij FloraHolland

Wie zijn wij

Met een jaaromzet van 4,2 miljard euro is Koninklijke FloraHolland de bloemenveiling van de wereld. Al meer dan een eeuw brengen we vraag en aanbod van kwekers en afnemers uit 200 landen bij elkaar. Samen met Schiphol en de havens van Rotterdam zijn we een van de belangrijkste mainports van ons land. Onze omvang, werkwijze en wereldnaam zijn een internationaal visitekaartje voor Nederland, en daar zijn we trots op. Maar we zijn meer dan een veilinghal. We zorgen er ook voor dat alle partijen het beste uit de markt halen.

Werken bij
FloraHolland. Een oer-Hollands bedrijf, maar dan wel van wereldformaat. We zijn de grootste bloemenveiling ter wereld. Goede kennis van de markt en een klantgerichte mentaliteit hebben hiervoor gezorgd. Ga je bij ons aan de slag, dan heb je er ineens ruim 4.000 collega’s bij. Samen zet je alles op alles om onze klanten te helpen. Terwijl de veilingklok tikt, verlies je het belang van onze klanten geen seconde uit het oog. Om je klanten goed van dienst te kunnen zijn, vraag je je altijd af hoe het nog beter kan.

Jouw loopbaanmogelijkheden
Of je nu een expert op je vakgebied wilt worden of een leidinggevende functie ambieert, bij FloraHolland is alles mogelijk. Als je weet wat je doelen zijn, helpen wij je om ze te bereiken. Met begeleiding, scholing en training on the job. Maar ook door je zelfstandig te laten werken en je eigen keuzes te laten maken. Zo kom je er vanzelf achter wat je leuk vindt, waarin je kunt uitblinken en hoe je tot bloei komt in dit wereldbedrijf vol kansen.

Testimonial Eveline Burgers - Young Potential
Wanneer je als Young Potential werkt voor zo’n groot en internationaal bedrijf als FloraHolland heb je te maken met een diversiteit aan doelgroepen in een dynamische omgeving. Bovendien krijg je hier de ruimte om nieuwe dingen te proberen en een specialisme op te bouwen.

De sierteelt is een superdynamische markt. Vanwege de verschillende ondernemers en producten, maar ook door de veelzijdigheid van de internationale marktplaatsen en afzetinstrumenten. FloraHolland is enorm, dagelijks worden meer dan 43 miljoen bloemen verhandeld, dus de uitdagingen zijn ook groot. De omgeving verandert razendsnel, wordt steeds virtueler en internationaler, en wij innoveren volop mee. Omdat ik ook deelneem aan het Young Potential Programma is dit een bloeiende start van mijn loopbaan!

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Je carrière bij FloraHolland staat nooit stil. Waar je interesses ook liggen, we geven je volop de ruimte om je te ontwikkelen. Je krijgt alle vrijheid om je eigen beslissingen te nemen en te bepalen hoe jouw ideale loopbaan eruitziet. Je werkt veel samen met je team, maar ook met andere afdelingen. Zo doe je extra vaardigheden en kennis op en leer je de organisatie in zijn volle omvang kennen. Maar je blijft altijd zelf nadenken, want we zoeken geen meelopers. Wel mensen die bereid zijn om te leren, knopen durven doorhakken en altijd vooruit willen. Net als wij.