Overslaan en naar de inhoud gaan

Eriks

Technology / Industry
Locatie: Alkmaar
1.400 medewerkers
Naar de website

Werken bij Eriks

Wie zijn wij

ERIKS is een industrieel dienstverlener met een uitgebreid assortiment werktuig-bouwkundige componenten en up-to-date materiaal- en toepassingskennis, die samen met u streeft naar het verminderen van downtime, u adviseert bij het reduceren van de inkoopkosten en milieu- en energie zuinigen oplossingen biedt.

Een betrouwbare partner
De activiteiten van ERIKS bestaan uit de inkoop, opslag, veredeling, distributie en verkoop van een hoogwaardig en breed assortiment werktuigbouwkundige componenten. Het uitgebreide productenpakket en de passie voor technologie maakt ERIKS tot een toonaangevende en betrouwbare partner voor haar zakelijke relaties.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Career Start biedt uitstekende stageplekken voor studenten en starterfuncties voor recentelijk afgestudeerden.

Ons First Jobs programma bestaat naast een uitgebreide en professionele introductie onder andere uit mentoring en coaching en diverse ontwikkelingsprogramma’s.

Het geeft je een goede start als nieuweling op de arbeidsmarkt

Stage
Voornamelijk voor studenten met een technische of commerciële achtergrond zijn er volop mogelijkheden. Het diverse aanbod aan stageplaatsen bij ERIKS geeft studenten de mogelijkheid om bij een innovatieve en multinational praktijkervaring op te doen.

Wie op zoek is naar een leerzame en uitdagende stage binnen een organisatie met een collegiale en open werksfeer zit bij ERIKS op de juiste plek. Een stage in Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Maleisië of Singapore, bij ERIKS kan het allemaal.

Kennismaken en solliciteren bij

Vul het stageformulier in of stuur een e-mail naar: jobs@eriks.nl. Je hoort dan zo spoedig mogelijk over jouw stagemogelijkheden