Overslaan en naar de inhoud gaan

Engie

Technology / Industry
Locatie: Bunnik
Naar de website

Werken bij Engie

Wie zijn wij

Met plezier naar je werk gaan. Dat vinden we bij Engie belangrijk! We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Je werkt in een team met een die no-nonsense en informele cultuur, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek met je delen. Mensen die betrokken zijn. Het is niet toevallig dat bij Engie veel collega's met elkaar optrekken buiten werktijd. Dat stimuleren we ook met bijvoorbeeld een gezamenlijke deelname aan de Dam-tot-Dam loop. Een collegiale sfeer zorgt voor een prettige werkomgeving.

Wij zijn ervan overtuigd dat techniek een zeer belangrijke rol speelt bij het realiseren van duurzame oplossingen voor mens en milieu. Daar ligt onze kracht, medewerkers die technische oplossingen bedenken waardoor beschikbare energiebronnen optimaal worden benut en het bouwen aan alternatieve en milieuvriendelijke energiebronnen. Engie en haar medewerkers voelen zich verbonden met de wereld om hen heen. Het is onze verantwoordelijkheid dat de wereld ook voor de komende generaties nog leefbaar is. Onze pay-off is niet voor niets ‘Ver vooruit in duurzame technologie’.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

We zoeken drie soorten trainees; technische trainees, management trainees en finance trainees. Het is vooral belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek en duurzaamheid.

Je hebt een HBO/ WO opleiding afgerond in de richting van Technische bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of een verwante studierichting. Een bedrijfskundige of finance achtergrond is hiernaast ook mogelijk. Je hebt maximaal twee jaar werkervaring. 

Jouw competenties

  • Proactief en lef;
  • Gevoel voor belangen en kan netwerken;
  • Helikopterview;
  • Werkt graag samen;