Overslaan en naar de inhoud gaan

DR. Oetker

122 medewerkers

Werken bij Dr. Oetker

Wie zijn wij

Een familiebedrijf met internationale activiteiten
Dr. August Oetker Nahrungsmittel KG wordt reeds vier generaties succesvol bestuurd door de familie Oetker en behoort tot de bekendste en grootste ondernemingen van de Duitse voedingsmiddelenindustrie.

Niet alleen de Duitse consument waardeert de producten van Dr. Oetker, ook internationaal wint de firma aan terrein, zowel binnen als buiten Europa. Momenteel zijn de producten van Dr. Oetker verkrijgbaar in meer dan 40 landen en verschaft de firma wereldwijd werk aan meer dan 9.000 mensen.

Dr. Oetker in Nederland
De producten van Dr. Oetker zijn te koop in bijna alle Nederlandse supermarkten. Je vindt er een groot aantal producten die het kwaliteitslogo van Dr. Oetker dragen. Voor ieder is er wat wils: van bakingrediënten tot diepvriespizza’s en nog veel meer.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Stagiair/afstudeerder op WO of HBO niveau
Zelfstandig, Initiatiefrijk, Gemotiveerd

Wij bieden:
Voor diverse afdelingen zoals Marketing, Trademarketing, Sales, Controlling, Supply Chain, Productontwikkeling, en Personeelszaken hebben wij regelmatig interessante en leerzame stage- en/ of afstudeerplaatsen.

De stagiair(e) wordt ingezet op operationele en ondersteunende werkzaamheden van de afdeling en krijgt daarbinnen gerichte taken en projectmatige opdrachten.
Een afstudeerder werkt hoofdzakelijk aan een specifieke opdracht(en), die in overleg met de opleidingsinstelling is omschreven. Daarnaast worden ook operationele taken uitgevoerd.
Uiteraard kan de stagiair(e) / afstudeerder op goede begeleiding rekenen en bieden wij hen een passende stage- en reiskostenvergoeding.

Wij verwachten:
Een relevante studie op WO of HBO niveau gerelateerd aan de afdeling van de stage-/ afstudeerplaats;

-          uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;

-          zelfstandig en ondernemend;

-          enthousiast en leergierig;

-          teamplayer;

-          affiniteit met de FMCG, bij voorkeur de levensmiddelenbranche;

-          kennis van Duitse taal is een pré. 

Kennismaken en solliciteren bij

Ben jij de gedreven en enthousiaste student die wij zoeken? Stuur dan je CV met korte motivatie naar Dr. Oetker Nederland B.V. t.a.v. de afdeling Personeelszaken, Postbus 57, 3821 BM Amersfoort of e-mail naar SOLLICITATIE@OETKER.NL. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken, tel. (033) 451 7900.