Overslaan en naar de inhoud gaan

DHL

Transport / Logistic
Locatie: Utrecht
Naar de website

Werken bij DHL

Wie zijn wij

Als wereldwijd marktleider in expresvervoer en logistiek levert DHL oplossingen voor het beheer en transport van goederen. We hebben een wereldwijd netwerk en beschikken over lokale expertise.

Wij bieden deskundige oplossingen voor expresbezorging, lucht-, zee- en landvervoer, contractlogistiek en internationale postdiensten. We hebben een wereldwijde dekking en een grondige kennis van de lokale markten. Het internationale netwerk van DHL verbindt meer dan 220 landen en gebieden in de hele wereld met elkaar. De medewerkers van DHL zetten zich in voor een snelle en betrouwbare service die uw verwachtingen overtreft.

DHL maakt deel uit van Deutsche Post DHL. De omzet in 2010 bedroeg ruim 51 miljard euro.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Jouw kans om een verschil te maken
Ben je op zoek naar een uitdaging die meer is dan alleen een baan? Welkom bij DHL! We geven jou de kans om een verschil te maken.

DHL biedt afgestudeerden en jonge professionals verschillende kansen om deel te nemen aan uitdagende projecten, moeilijke uitdagingen aan te gaan en verantwoordelijkheid te nemen – de beste manier om met je carrière te beginnen.

Onze programma's voor afgestudeerden bereiden je optimaal voor op deze uitdagingen – en je toekomstige carrière.

Kennismaken en solliciteren bij

In onze dienstverlening zijn we snel, en dat proberen we in onze sollicitatieprocedure ook te zijn. Daarom weet je bij DHL altijd binnen 15  werkdagen waar je aan toe bent.