Overslaan en naar de inhoud gaan

Centric

Werken bij Centric

Wie zijn wij

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. We verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en medewerkers.

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Centric heeft 4.500 werknemers en heeft een positief bedrijfsresultaat van ruim 18,6 miljoen euro bij een omzet van ruim 462,7 miljoen euro.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die gek zijn op hun vak en zich willen ontwikkelen tot echte vakman of vakvrouw. Zo zijn wij onder andere op zoek naar IT-talenten die bijvoorbeeld aan de slag willen als software developer, infrastructuur specialist of software tester. Maar ook als financial professional, sales-tijger of helpdesk medewerker ben jij op je plek bij Centric.

Kennismaken en solliciteren bij

Je kunt op onze website solliciteren op een vacature of een open sollicitatie doen. Wil je meer informatie en/of eerst even bellen of mailen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze Recruiters.