Overslaan en naar de inhoud gaan

Capgemini

5000 medewerkers

Werken bij Capgemini

Wie zijn wij

Capgemini is één van 's werelds grootste leveranciers van IT en consulting services. Met meer dan 180.000 medewerkers zij wij actief in meer dan 40 landen.

Persoonlijke ontwikkeling
Als je bij ons start leren we je via opleidingen en trainingen alles wat je nodig hebt om zo snel mogelijk op een opdracht te starten bij onze klanten. De ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel dus ook na je start blijft de aandacht voor jouw groei en wordt er ruimschoots in jou geïnvesteerd. Met de Capgemini Academy in Nederland, de Capgemini University in Parijs en een persoonlijk ontwikkelplan komt jouw ontwikkeling in een stroomversnelling.

Werken bij Capgemini
Bij onze klanten werk je aan projecten. Je kunt bijvoorbeeld in een scrumteam betrokken zijn als webontwikkelaar voor applicaties, zoals mobiel- en internetbankieren, als infrastructure engineer werken aan migratieprojecten bij overheidsinstanties of kruip in de huid van een business analyst en help onze klanten met de configuratie en implementatie van hun CRM-pakket. De meest voorkomende rollen zijn die van software engineer, infrastructure engineer, insights & data consultant, test consultant, business analist en management consultant.

Cultuur
Werken bij Capgemini betekent werken bij een organisatie met de kenmerken van een klein bedrijf en de mogelijkheden van een groot internationaal bedrijf. Onze organisatie kenmerkt zich door een jij-cultuur; de sfeer is ontspannen en inspirerend. Vaak werk je aan een project in teams met meer en minder ervaren collega's. Gezamenlijk zorg je er voor dat je voor en met de klant het beste resultaat behaald. Wij noemen dit de Collaborative Business Experience.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Capgemini is voortdurend op zoek naar nieuwe young professionals. Wij vragen:

  • een afgeronde Bachelor of Master opleiding in een IT, bèta of technische studie;
  • gerichte IT kennis binnen het vakgebied waarop je solliciteert;
  • 0-2 jr werkervaring (heb je meer ervaring, check dan onze website voor vacatures);
  • uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift;
  • ondernemend, klantgericht, communicatief en sociaal vaardig.

Heb je een afgeronde Bachelor of Master in een andere richting en aantoonbare affiniteit met en goede kennis van IT binnen jouw vakgebied? Dan kijken we ook graag met jou naar de mogelijkheden!

Kennismaken en solliciteren bij

Wil jij gas geven op je carrière in IT en daarom direct solliciteren?
Kijk dan op onze website voor onze vacatures.

Wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken? Schrijf je dan in voor onze Xperienceday! 
Inschrijven via www.xperiencedays.nl

Upcoming events