Overslaan en naar de inhoud gaan

CAK

werken bij CAK

Wie zijn wij

Ruim 3 miljoen klanten, bijna 4500 zorgaanbieders, ruim 186 gemeenten en 7,5 miljoen berichten per maand. Gegevens die wij verwerken tot onder andere beschikkingen en facturen voor onze 3 miljoen klanten. Voor een goede uitvoering van diverse financiële en administratieve regelingen is de software die het CAK daarbij zowel intern als extern ondersteunt van essentieel belang. ICT Development ontwikkelt deze software. Je kunt hierbij denken aan het ontwikkelen van applicaties als het CAK Internet en het klantportaal, maar ook meer intern gerichte informatiesystemen ten behoeve van het inlezen, verwerken en verder distribueren van onze gegevens.

Wij werken met nieuwe technologieën van Microsoft, Oracle en BeInformed én hechten veel waarde aan een continue iteratieve doorontwikkeling. Doorontwikkeling vinden we niet alleen belangrijk in onze diensten maar ook op het gebied van je eigen persoonlijke groei. Het bereiken van resultaat, voor onze klant, door een optimale samenwerking in multidisciplinaire ontwikkelteams staat bij ons centraal. De basis voor ons denken en doen vormt het Agile gedachtegoed en het werken onder architectuur.

Bij het CAK vind je nog ruimschoots mogelijkheden voor innovatie en krijg je niet alleen de kans jezelf, maar ook onze diensten door te ontwikkelen. Zowel voor beginnend als ervaren ICT’er biedt het CAK als professionele dienstverlener en grote speler binnen het domein van zorg en welzijn volop uitdaging.

Kennismaken en solliciteren bij

Wat voor baan je ook zoekt, het CAK biedt jou een aantrekkelijke en informele werkomgeving waar de mens centraal staat. Omdat wij als organisatie nog volop in ontwikkeling zijn, vind je bij ons voldoende ruimte voor persoonlijke groei en verdere ontwikkeling. Vroeg of laat krijgt bijna elke Nederlander namelijk met ons te maken, zelf of via iemand in zijn of haar directe omgeving. In dat contact met onze klanten maak jij het verschil. Jij bent namelijk ons gezicht naar al die mensen, voor wie wij elke dag naar ons werk komen.

Door de continue ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector is geen dag hetzelfde en blijft je werk uitdagend. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid als gevolg van de (nieuwe) regelingen die we uitvoeren. Ondanks dat we al veel hebben gedaan in de uitbouw van onze organisatie is er ook nog veel werk te verrichten. Bijvoorbeeld als het gaat om het verbeteren van processen of het versterken en verder professionaliseren van de organisatieonderdelen.

Zoek jij een baan waar je het verschil kunt maken? Een baan waarin je vanuit jouw professionaliteit samen met je collega’s een duidelijke bijdrage kunt leveren aan de realisatie van onze visie waarin onze klanten centraal staan? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s op verschillende afdelingen en vakgebieden. Kijk snel of er een vacature voor je bij zit.