Overslaan en naar de inhoud gaan

Brunel

Consultancy
Locatie: Amsterdam
Naar de website

Werken bij Brunel 

Wie zijn wij

Onze opdrachtgevers zijn, zeker in deze dynamische economie, gebaat bij een flexibele personele bezetting. Brunel is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke en lange termijn oplossingen voor kennis- en capaciteits-vraagstukken door middel van detachering, consultancy en projectmanagement. Dit doen we, ongeacht duur of zwaarte van het project, over de gehele breedte van de dienstverlening. Daarbij kunnen opdrachtgevers vertrouwen op een betrokken, proactieve en gedreven partner die binnen de specifieke vakgebieden de continuïteit van hun bedrijfsvoering waarborgt en regionaal, landelijk en zelfs internationaal toegang heeft tot de beste specialisten.

 

Wat doet Brunel voor jou?

Als specialist werk je via Brunel aan uitdagende opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Het draait om het bij elkaar brengen van jouw ambitie en interessante bedrijven. Door ons landelijke netwerk zitten wij dicht op de regionale markt. Regionaal, landelijk of zelfs internationaal vinden we voor jou een geschikte opdrachtgever.

Actief ondersteunen

Wij vinden het erg belangrijk dat jij door kunt groeien en een mooie carrière ontwikkelt. Jouw wensen staan hierbij centraal, maar dat neemt niet weg dat wij je actief ondersteunen in je ontwikkeling. Samen met onze accountmanager, jouw vaste contactpersoon, creëer je een persoonlijk carrièreplan. Hierin staan niet alleen creatieve invalshoeken en openingen bij bedrijven, maar besteden we ook aandacht aan specifieke opleidingen en trainingen.

In korte tijd een uitdagende functie

Het speelveld dat tot je beschikking staat, is ruim. Zo werk je als specialist bij prominente organisaties in vakgebieden als engineering, IT, finance en legal. Vakgebieden die onze accountmanagers als geen ander kennen. Zij komen veelal namelijk zelf uit het werkveld. Samen met de ruime kennis van de arbeidsmarkt maakt hen dit de ideale schakel tussen jou en je opdrachtgever. Uiteraard met het doel jou in korte tijd aan je ideale functie te helpen. Dit kan zowel bij een bedrijf uit de top 500 van Nederland zijn als bij een interessante lokale of regionale opdrachtgever.

 

Wie wij zoeken

Brunel brengt interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. En dat kunnen we alleen met medewerkers die zelf net zo talentvol en ambitieus zijn.

Als je bij Brunel gaat werken kun je aan de slag in een sales- of staffunctie. Deze verschillen zeker van elkaar, maar het is juist de samenwerking tussen beide die zorgt voor de excellente dienstverlening naar klanten en kandidaten die Brunel typeert. Daarbij biedt Brunel jou een carrière waarin je jezelf vol dynamiek kunt ontwikkelen. Ondernemerschap, resultaatgerichtheid en enthousiasme zijn daarbij slechts enkele steekwoorden.

Als salesprofessional kun jij je ondernemerschap inzetten in de functie van Recruiter, Accountmanager, Salesmanager of Account Executive.

Maar ook als professional in ondersteunende functies kun jij je ambities waarmaken binnen Marketing, HRM, Facility, Global IT of de Back Office.