Overslaan en naar de inhoud gaan

bol.com

Retail
Locatie: Utrecht
1.200 medewerkers
Naar de website

Werken bij Bol.com 

 

Wie zijn wij

Achter het succes van bol.com staat een team van ruim 1200 enthousiaste professionals. Onze medewerkers zijn verschillend, maar hebben zeker ook overeenkomsten. Niet alleen delen zij een passie voor hun werk en voor bol.com, maar ze zijn ook bereid nèt dat stapje harder te lopen voor de beste winkel van Nederland en België: Bij bol.com maakt iedereen het verschil.

Het feit dat we een groeiend aantal klanten mogen verwelkomen, onze omzet jaarlijks verder stijgt en dat we regelmatig felbegeerde publieks- en vakprijzen winnen, hebben we aan deze kanjers te danken. We werken samen niet alleen keihard, ook vieren we samen uitbundig onze successen. Werken bij bol.com betekent dat je kritisch en constructief bent, een collegiale en commerciële instelling hebt, maar vooral dat je plezier in en passie voor je werk hebt. Bij bol.com vinden we het leuk om uit te blinken in ons vakgebied en ieder krijgt hier veel verantwoordelijkheid. We gaan daarom transparant, informeel en collegiaal met elkaar om.

Wie wij zoeken

Momenteel zijn we met name op zoek naar IT Talent voor ons IT Young Professional programma (duur 2 jaar).
• Afgeronde relevante Bachelor- of Master (Informatica of vergelijkbaar;)
• Passie voor de nieuwste tools en technieken met sterke affiniteit voor Software Development;
• Een gezond mespuntje business instinct.
Kijk voor andere startersfuncties (oa binnen Marketing, Logistiek, Operations, en Commercie) op banen.bol.com.

Kennismaken en solliciteren bij

Wil jij samenwerken met enthousiaste professionals in een informele sfeer en bomvol uitdagingen en creatieve oplossingen?