Overslaan en naar de inhoud gaan

Boer & Croon

Banking / Finance
Locatie: Amsterdam
Naar de website

Werken bij Boer & Croon

Wie zijn wij

Hèt Managementbureau van Nederland
Boer & Croon is al sinds 1973 een toonaangevende partij en een betrouwbare partner voor het oplossen van managementvraagstukken. Dit doen zij met veel plezier en met een uitstekend resultaat, bij een breed scala aan opdrachtgevers. De grote behoefte aan High Potentials op het snijvlak van management en consulting resulteerde 20 jaar geleden in de start van Young Executive Management. Vandaag de dag werken zo’n 40 Young Executives aan het oplossen van diverse managementvraagstukken binnen een grote verscheidenheid aan sectoren en organisaties. De gemeenschappelijke deler van deze jonge talenten is hun diepgaande interesse in het oplossen van complexe organisatievraagstukken en hun sociale vaardigheid om daadwerkelijk resultaat te bereiken. Personen met lef, ambitie, energie en een gezonde dosis humor! Wij geloven in het succes van de unieke combinatie denken & doen: ‘het kunnen denken als consultants en werken als managers’. Wij vertrouwen zodoende op het succes van onze Young Executives als de managers van de toekomst!

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal
Wij ondersteunen onze Young Executives gedurende het driejarige programma in hun persoonlijke- en professionele groei. De Young Executive gaat binnen deze drie jaar roulerend aan de slag als interim-manager, projectmanager, procesmanager en/of als adviseur binnen diverse opdrachten. Tevens wordt er actief deelgenomen aan een Management Development programma, dat gezien wordt als de basis van het succes van de Young Executives en waarin zij getraind worden op zowel hard- als soft skills. Opdrachten vervullen Young Executives op een hoog hiërarchisch niveau binnen organisaties, waardoor Boer & Croon hen de ruimte en het vertrouwen geeft om voortdurend te blijven ontwikkelen. Gedurende de opdrachten wordt de YE namelijk begeleid door een persoonlijke coach – die zelf een geruime tijd als adviseur en (interim) manager heeft gewerkt - en een talent manager, die zich voortdurend bezighouden met de persoonlijke- en professionele ontwikkeling van de Young Executive.

De duur van een opdracht ligt tussen de 3 en 12 maanden waardoor een YE in het 3 jarige programma gemiddeld 6 opdrachten vervult. Hier vind je een overzicht van enkele partijen waar wij afgelopen jaren succesvolle opdrachten hebben vervuld.

Een flitsende start van je succesvolle carrière
Door de sterke afwisseling in het programma en de steile leercurve gedurende de eerste 2 jaar hebben Young Executives aan het begin van hun 3e jaar al behoorlijk geïnvesteerd in hun eigen toekomst. Vaak hebben ze dan al een scherp beeld van hun sterktes/zwaktes en in het bijzonder hun interesses. In het laatste jaar van het programma worden zij daarom actief begeleid naar hun volgende carrièrestap.  De Young Executive heeft de keuzevrijheid om uit te stromen bij één van de organisaties binnen het uitgebreide netwerk dat Boer & Croon over de decennia heeft opgebouwd, en wordt hierin persoonlijk begeleid door zijn coach. Tevens is er de mogelijkheid om eventueel aan de slag te gaan als Management Consultant en zodoende bij Boer & Croon in dienst te blijven. Wij stimuleren onze Young Executives om te allen tijde zelf aan het roer te blijven van hun carrière.

Diversiteit kenmerkt onze cultuur en ons succes
De cultuur en werksfeer onder de Young Executives is een gezonde combinatie van professioneel en informeel. Door de zware functies die Young Executives bekleden bij de opdrachtgevers is een professionele houding vaak noodzakelijk. Zodoende is er buiten de opdrachten om voldoende gelegenheid gecreëerd om collega YE’s te zien en te spreken in een informele setting en bij door Boer & Croon gefaciliteerde sporttoernooien en (netwerk)borrels. De grote diversiteit aan (studie)achtergronden en interesses van onze Young Executives maken dat er een prettige dynamiek is en dat er geen onderlinge competitie heerst. De sfeer en cultuur proeven van Boer & Croon en het Young Executive Management programma kan tijdens één van onze events of middels een koffiedate met één van onze Young Executives.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Denken als consultant en werken als manager
Wij geloven in de unieke combinatie van denken & doen: ‘het kunnen denken als consultants en werken als managers’. Wij zien onze Young Executives als de managers van de toekomst en investeren daarom graag in hun persoonlijke en professionele groei.

Wij zijn doorlopend opzoek naar nieuwe Young Executives (met max. 2 jaar werkervaring) die de komende drie jaar:

-        Onderworpen durven te worden aan diverse complexe managementvraagstukken.

-        Mensen binnen organisaties mee willen en kunnen krijgen in hun acties en ideeën;

-        Wensen te investeren in hun eigen persoonlijke- en professionele ontwikkeling;

-        De vrijheid willen behouden in de zoektocht naar het soort manager of managementadviseur dat zij wensen te worden;

-        Samen willen investeren in de toekomst.

Het profiel van onze Young Executives:

-        Een academicus (bij voorkeur in een bedrijfskundige of aanverwante richting);

-        met een scherp analytisch en structurerend vermogen;

-        die resultaten behaalt met tact en respect voor mensen;

-        die daadkrachtig en pragmatisch is in het realiseren van doelstellingen;

-        met een multidisciplinaire instelling en aantoonbaar organisatiebrede interesse.

Meer te weten komen over onze sollicitatieprocedure en de selectie eisen? Kijk dan hier

Kennismaken en solliciteren bij

Een persoonlijke kennismaking met onze cultuur en onze Young Executives tijdens een koffiedate, Inhousedag, Vriendenborrel of Talent Event? Dat kan! Meld je dan aan op onze website.

We zien je snel bij één van onze kennismakingsmogelijkheden. Tot dan!