Overslaan en naar de inhoud gaan

Bloomon

Wie zijn wij

 

Wist je dat de bloemensector €50 miljard groot is, voor 50-60% via Nederland loopt, maar nog voor 99% offline is? Dat gaan wij veranderen. E-commerce start-up Bloomon bestaat pas een jaar, maar groeit heel hard. Vanuit Amsterdam veroveren wij de online bloemenwereld. Met onze flexibele bloemenservice bezorgen wij onze bloemen in heel Nederland en zelfs over de grenzen. We bezorgen waanzinnige bossen bloemen, direct van de kweker bij de klant aan huis. Makkelijker kan niet!

Bloomon is opgezet door ervaren e-commerce experts (Rocket Internet) en strategy consultants (The Boston Consulting Group) en is van plan met haar team de bloemenwereld te veroveren. Bloomon is booming! Na Nederland, Duitsland, UK en België te hebben betreden, staat de rest van Europa op de agenda. En daar hebben we jou voor nodig!

 

Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar slimme, ambitieuze en ondernemende talenten om met ons mee te werken aan de internationalisering van Bloomon. Een stage bij ons geeft je de kans om in korte tijd ontzettend veel te leren in de fascinerende wereld van internet start-ups. Ben je een ondernemende, energieke en ambitieuze student? Dan zoeken we jou! Als stagiair krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Dat betekent automatisch dat je hier de kans krijgt jezelf buitengewoon snel te ontwikkelen. Jouw ideeën doen ertoe en initiatieven worden gewaardeerd, waarmee je de kans hebt ook jouw stempel te drukken op het succes van onze start-up.

Kennismaken en solliciteren bij

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam de online bloemenwereld veroveren. Lijkt dat jou wat? Kom dan ons team van superhelden versterken! Werk samen met ervaren e-commerce experts en doe ervaring op in de wereld van een snelgroeiende start-up. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel via jobs@bloomon.nl!