Overslaan en naar de inhoud gaan

BDF Beiersdorf

80 medewerkers

Werken bij BDF Beiersdorf

Wie zijn wij

Bij Beiersdorf ontwikkelen we innovatieve en kwalitatief hoogwaardige skin & beauty care producten waar de consument uitermate veel gemak van heeft. Elke dag, overal ter wereld.

Onze toonaangevende merken vormen een garantie voor succes. Wij zijn als internationaal A-merken fabrikant pas tevreden als onze merken NIVEA, NIVEA Men, Labello, 8x4, Eucerin, Hansaplast en Atrix op de best mogelijkemanier voldoen aan de wensen van onze consumenten. Wij concentreren ons dan ook volledig op de zorg en ontwikkeling van deze merken en hun producten, die daarmee sympathie en vertrouwen kunnen winnen.

Bijvoorbeeld het merk NIVEA, wie is er niet mee opgegroeid? Als sinds 1911 geldt de sneeuwwitte crème als moeder van alle moderne cosmetica. In de loop van de jaren zijn er zeer veel NIVEA producten ontwikkeld en de ontwikkeling van het assortiment is erg dynamisch. NIVEA is al jarenlang ’s werelds grootste merk voor persoonlijke verzorging.

Kennismaken en solliciteren bij

Passion for success
Bij Beiersdorf maken mensen het verschil. Onze medewerkers zijn enthousiast en gedreven. De betrokkenheid van onze medewerkers is de sleutel tot succes. Om expertise en enthousiasme te stimuleren zorgen wij voor een inspirerende, open (groeps)cultuur, waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt.

Begin je carrière niet zo maar ergens, maar begin bij Beiersdorf. Jouw talent en gedrevenheid combineren wij met onze interne begeleiding en coaching. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling helpen jou bij het opbouwen van je carrière, hetzij in Nederland, hetzij in het buitenland.