Overslaan en naar de inhoud gaan

Axians

10000 medewerkers

Over Axians

Axians is een organisatie die menselijke interactie centraal stelt. Voor ons zijn mensen belangrijker dan technologie, dat bedoelen wij met ‘the human touch’.

Samen verbeteren we het leven van mensen

Van bewoners in steden en consumenten die op zoek zijn naar een betere koopervaring. Van docenten en studenten die inspirerende resultaten behalen en patiënten die een steeds betere zorg verwachten. We houden actief de industrie draaiende, werken continue aan wereldwijde mobiliteit en zorgen ervoor dat mensen goed met elkaar kunnen communiceren.  Wij zetten de beste technologie in om ambitieuze opdrachtgevers te laten groeien, concurreren en floreren in een wereldwijde en voortdurend veranderende markt. We onderscheiden ons door echt dicht bij de klant te staan.  

Wij helpen klanten grip te houden op de complexe digitale transformatie en zorgen dat technologische voortuitgang hand in hand gaat met een succesvolle adoptie. Onze oplossingen en diensten zijn altijd in co-creatie en in samenwerking met onze klanten.  We inspireren ook graag met innovatieve technologieën, net zoveel als wij er zelf door geïnspireerd worden. Kortom: het gaat ons om de impact die wij hebben op het leven van mensen, door het inspirerende werk dat wij samen verrichten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

VINCI Energies, en haar merken, is bewust van haar maatschappelijke rol en verantwoordelijkheid en voert daarom tal van projecten uit die bijdragen aan de verbetering van het dagelijks leven en het vormgeven van de wereld van morgen. Om in die wereld effectief en duurzaam te kunnen te opereren voldoen we aan allerlei wetten, regels, normen en waarden gericht op social responsability en sustainability. Alle medewerkers van VINCI Energies onderschrijven de acht overtuigingen voor CSR van de VINCI groep welke zijn beschreven in het Manifesto en ontleend aan de doelstellingen van het Global Compact Verdrag van de Verenigde Naties, ondertekend door VINCI.

Upcoming events