Overslaan en naar de inhoud gaan

Arthur D. Little

Consultancy
Locatie: Amsterdam
15 medewerkers
Naar de website

Werken bij Arthur D. Little

Wie zijn wij

Arthur D. Little is een internationaal strategisch adviesbureau actief aan de top van de markt, met een focus op technologieintensieve industrieën zoals telecommunicatie, energie, chemie en life science. Onze adviezen richten zich altijd op de lange-termijn groei van onze cliënten, gebaseerd op een gedegen begrip van de finesses van hun business en organisatie.

Wij schuwen de soms taaie werkelijkheid niet!
Sinds onze oprichting in 1886 zijn innovatie en ondernemerschap essentiële kenmerken van Arthur D. Little: building the future, not correcting the past. Op dit moment hebben wij wereldwijd ruim 25 kantoren die intensief samenwerken bij het adviseren van onze internationale clientèle. Ons kantoor kenmerkt zich door de ruimte die we mensen bieden om persoonlijke invulling te geven aan hun ambities; ondernemerschap wordt daarbij ten zeerste op prijs gesteld. Wij zijn een jong, sterk gemotiveerd en ambitieus team waarin veel aandacht wordt gegeven aan het behouden van een collegiale teamspirit.

Wat bieden wij jou?

Begeleiding en opleiding
Wij bieden kandidaten die hier naar op zoek zijn een zeer afwisselende en uitdagende baan als business analyst op een kantoor dat zich onderscheidt door zijn open en collegiale cultuur waarin initiatief ruimschoots wordt beloond. Wij zorgen bovendien voor een intensieve begeleiding en een op maat gesneden opleidingsprogramma, waaronder een MBA of andere opleidingen aan één van de gerenommeerde Business Schools.

De werkdag bij Arthur D. Little
Als je bij Arthur D. Little aan de slag gaat krijg je vanaf het begin veel verantwoordelijkheid over duidelijk gestructureerde taken; daarnaast bieden wij voldoende ruimte voor je eigen creativiteit. Je zult de beste begeleiding ontvangen om je persoonlijk groei te optimaliseren - wij belonen mensen naar hun capaciteiten en resultaten, niet naar duur van dienstverband.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Gezocht: nieuwe collega’s 
De komende jaren zullen voor ons Nederlandse kantoor in het teken staan van sterke groei, waarin wij bereid zijn veel te investeren. Hiervoor zoeken wij sterke persoonlijkheden met een nuchtere en tegelijk creatieve kijk op telkens nieuwe problemen. Opvallende academici die meer van de wereld hebben gezien dan alleen de collegezaal. En vooral: prettige en originele collega’s die met hun inzicht, gevoel voor humor en een zekere flair bij kunnen dragen aan de groei van ons kantoor in Nederland.

Kennismaken en solliciteren bij

Ben jij geïnteresseerd om bij ons aan de slag te gaan en denk je te passen in ons profiel? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Details over ons sollicitatieproces vind je op onze website. Wij verheugen ons je te verwelkomen als nieuwe collega!