Overslaan en naar de inhoud gaan

Allen & Overy

Law / Fiscal / Notary
Locatie: Amsterdam
330 medewerkers
Naar de website

Werken bij  Allen & Overy

Our company

Ondernemingen, financiële instellingen en overheidsinstanties met raad en daad bijstaan met de best denkbare juridische adviezen. Dat is ons doel. Lees hier meer over ons kantoor en de medewerkers en cliënten met wie we deze uitdaging aangaan.

Cliënten

Bij Allen & Overy werk je voor nationale en internationale cliënten. De belangen zijn groot. Je vindt het leuk om je te verdiepen in uiteenlopende sectoren, producten en marktveranderingen. Zo weet je in te spelen op de behoeften van cliënten en ben je voor hen een goede gesprekspartner. Met wie wil jij werken?

Diversiteit en inclusie

Allen & Overy wil een aantrekkelijke werkgever zijn, waarbij iedereen zich thuis voelt en tot zijn recht kan komen, ongeacht culturele, etnische of religieuze achtergrond, gender, seksuele oriëntatie of beperking. Lees hier meer.

Work-life

Cliënten leggen vragen bij ons neer waarop het antwoord nog niet bestaat, en niets is leuker dan die antwoorden met elkaar vinden. Dat is ook topsport. Daarom doen we er alles aan om de beste werkomstandigheden te creëren voor onze mensen en om hen zoveel mogelijk te ontzorgen. Dus is er een koffiebar, gezond eten, de mogelijkheid om te sporten en een fysiotherapeut op kantoor. En hebben we regelingen rondom flexibel werken en sabbatical leave, aandacht voor ouderschap en carrière, en biedt onze bedrijfsarts preventiespreekuren.

Legal technology

Om te zorgen dat je alle gelegenheid krijgt om je verder te ontwikkelen als advocaat bieden wij op allerlei zaken ondersteuning. Zo hebben wij ons Shared Service Center in Belfast. Zij maken onder andere jouw powerpoint business proof en bieden extra legal support bij grote document reviews.
Ook investeren we in technologische innovatie zodat jij je kunt focussen op de juridische inhoud. Lees hier meer over onze Advanced delivery services zoals onze Tech Innovation Space Fuse.