Overslaan en naar de inhoud gaan

ALDI

Retail
Locatie: Culemborg
Naar de website

Werken bij Aldi

Wie zijn wij

Het principe "Hoge Kwaliteit - Lage Prijs" is onlosmakelijk met ALDI verbonden. Met dit principe zijn wij zeer succesvol in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Portugal, Spanje en in onze ruim 480 filialen in Nederland.

Onze koers is duidelijk: wij willen verder groeien. Daarom zoeken wij jonge, ambitieuze bedrijfseconomen met ondernemersgenen! Enthousiasme, ambitie, gedrevenheid, volhardendheid en prestatiegerichtheid zijn positieve ondernemerseigenschappen. Ondermeer deze eigenschappen zijn bepalende factoren in het succes van de ALDI-formule en zoeken we derhalve in u.
Als u verder leest, ontdekt u waarin ALDI zich als werkgever onderscheidt.

Indien u overeenkomsten ontdekt tussen u en ons, ontstaat de mogelijkheid om bij de uitvinder van discount in een uitdagende managementfunctie te stappen, zodat u ons succes het uwe kunt maken.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Bent u veeleisend? Zoekt u een werkgever met het DNA van een sterk merk? Heeft u ondernemersgenen? Wilt u een functie met overtuiging en passie invullen? Kunt u zich voorstellen om voor ALDI te werken? Dan beschikt u in ieder geval al over de belangrijkste eigenschappen voor ons toekomstig management.

Naast een afgeronde studie economie (universiteit of HBO) en een behoorlijke dosis initiatief en prestatiedrang, waarderen wij vooral de persoonlijke eigenschappen sympathiek, communicatief vaardig, empathisch vermogend en sociaal. U past het beste bij ons als u beschikt over een pragmatische instelling, een natuurlijke georganiseerdheid, u een teamplayer bent en anderen positief kunt motiveren. Dan heeft u ALDIgenen.