Overslaan en naar de inhoud gaan

AkzoNobel

Technology / Industry
Locatie: Amsterdam
5.000 medewerkers
Naar de website

Werken bij AkzoNobel 

Wie zijn wij

AkzoNobel is een van 's werelds toonaangevende industriële ondernemingen.

Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en wij maken en leveren een breed assortiment verven, coatings en specialistische chemicaliën. Wij zijn zelfs de grootste verf- en coatingsproducent ter wereld. Als belangrijke fabrikant van specialistische chemicaliën voorzien wij industrieën overal ter wereld van kwaliteitsingrediënten voor producten die essentieel zijn voor het menselijk bestaan. Wij denken aan de toekomst, maar handelen in het heden.

Wij werken gepassioneerd aan de introductie van nieuwe ideeën en aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor onze klanten. Daarom zijn onze 60.000 medewerkers - actief in meer dan 80 landen - gericht op uitmuntendheid en het leveren van "Tomorrow's Answers Today".

Waarden
Onze waarden bepalen wie we zijn en wat we willen bereiken. Ze geven aan hoe we ons zowel intern als extern moeten gedragen. En ze zijn samengevat in de regel 'Tomorrow's answers today'.

Het stimuleren van ondernemingsgeest
Nieuwe ideeën en nieuwe manieren van denken zijn essentieel - als we concurrerend willen blijven. Dus moet er een omgeving en denkwijze bestaan waarin nieuwe ideeën van mensen en teams worden gestimuleerd. "Ja" in plaats van "Ja, maar...", "Waarom niet?" in plaats van "Waarom?". Nu en dan mislukt er misschien iets, maar door deze mentaliteit komen goede ideeën eerder op de markt. Bovendien houden we mensen met echt originele ideeën binnen het bedrijf.

De moed en nieuwsgierigheid om vragen te stellen
AkzoNobel is niet een van die ondernemingen waar alles altijd hetzelfde gaat. Wij hebben een hekel aan strakke hiërarchieën en we willen dat onze mensen een brede, geïnteresseerde kijk op de wereld hebben. Wij willen dat ze vragen stellen. "Is er een betere manier?" Meestal is er een betere manier, als we onszelf en onze klanten uitdagen om de dingen anders te bekijken. Het is de manier waarop wij ons verbeteren.

Integriteit en verantwoordelijkheid in alles wat we doen
Ondernemingen moeten werken binnen een kader. Onze medewerkers moeten zich bewust zijn van de regels en voorschriften waaraan ze moeten voldoen, waar ter wereld ze ook werken. Maar integriteit en verantwoordelijkheid gaan verder dan dat. Het gaat ook om dingen op de juiste manier doen, zowel als onderneming en als individu.
Ethisch en verantwoordelijk gedrag is belangrijk voor onze onderneming. Als we de juiste dingen doen, weten de mensen dat we een bedrijf zijn dat ze kunnen vertrouwen. Het is dan waarschijnlijker dat ze met ons willen werken en in ons willen investeren en dat is  goed voor onze groei op de lange termijn.

De talenten van onze mensen ontwikkelen
Onze onderneming groeit als ook onze mensen groeien. Dus hechten we groot belang aan professionele en persoonlijke ontwikkeling. We doen alles wat we kunnen om bestaande talenten te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden en vooruitgang binnen AkzoNobel te stimuleren. Door dit beleid zijn we in staat om mensen van de hoogste kwaliteit aan te trekken en te behouden om onze activiteiten verder te ontwikkelen.

Wie wij zoeken

Als je onze waarden en doelen deelt, kunnen wij je een carrière bieden die je talenten en ambities erkent en beloont. Je zult in een internationale omgeving werken met een overvloed aan mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen – als individu en als professional. Je zult voldoening vinden in uitdagende projecten die je geest verruimen en je initiatief tot z’n recht laat komen. Je zult werken met gelijkgezinde collega’s die je instelling en enthousiasme met je delen.
En door bij AkzoNobel te werken help je ons ook onze ambitie te verwezenlijken – om wereldwijd de eerste keus van klanten, aandeelhouders en medewerkers te zijn.

Kennismaken en solliciteren bij

Heb je een geschikte vacature gevonden op de vacaturebank? Solliciteer dan direct!

  1. Ga naar de vacaturebank, klik op de vacature en dan op 'nu solliciteren'.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Upload je CV en motivatiebrief. Zonder deze documenten kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen.
  4. Selectie door de betreffende Recruiter.
  5. Er wordt contact met je opgenomen over het vervolg van de procedure.